| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
MKZ Free Flight Electronic Timer V1.0 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Kako sam zadnjih dana vrlo malo slobodan, nikako da složim jedan timer i poslikam. Sory. Evo za Subotu mi je to prvi zadatak. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Leki - 26/2/2008 23:57 Kako sam zadnjih dana vrlo malo slobodan, nikako da složim jedan timer i poslikam. Sory. Evo za Subotu mi je to prvi zadatak. Onu subotu kad je državno? ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Državno je u nedjelju ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | dlaka - 27/2/2008 18:30 Državno je u nedjelju A u pm, ode mi raspored u ......... tri pm ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Leki - 26/2/2008 23:57 Si ga složil? Ak jesi poslikaj i postvi fotku tu na forum.Kako sam zadnjih dana vrlo malo slobodan, nikako da složim jedan timer i poslikam. Sory. Evo za Subotu mi je to prvi zadatak. Edited by agolubic 2/3/2008 21:30 ----- Andy G Kum | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Evo slika, timer nije skroz završen, nisam stigao staviti konektore za programiranje i za servoe, switceve, bateriju. Dimenzije su vidljive na slikama, dimenzije timera u verziji s konektorima za servoe, switceve, bateriju su kai i dimenzije na slici PCB (prvotna namjera desnog dijela na pločici je bila visinomjer, ali se od te verzije odustalo jer je visinomjer bio neprecizan. Sada na taj dio pločice ugrađujem konektor tako da veličina ispada ista.) Masa gotovog timera sa svim konektorima je 6 g. Na slici timer bez konektora vidi se veličina timera kod verzije gdje servoe, switcheve lemite direktno na pločicu pa je samim time i timer manji. Masa takve verzije timera je 4,5g. (Timer V1 PCB bottom.jpg) (Timer V1 PCB top size.jpg) (Timer V1 bez konektora size.jpg) (Programator V1 size.jpg) (Timer V1 programiranje.jpg) Attachments ---------------- Timer V1 PCB bottom.jpg (70KB - 24 downloads) Timer V1 PCB top size.jpg (84KB - 21 downloads) Timer V1 bez konektora size.jpg (82KB - 20 downloads) Programator V1 size.jpg (70KB - 23 downloads) Timer V1 programiranje.jpg (16KB - 23 downloads) ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |