| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Analiza nastupa / off-topic Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Modelarske aktivnosti | Message format |
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | darijo - 25/11/2007 11:07 Zbog nemilih događaja počev od Ukraine pa do sadašnjeg trenutka donosim odluku da se do daljnjeg povlačim iz natjecateljskog modelarstva. Heroji navalite ! E jesi p.... ,ko da se nisi u Zenici kalio.Bas Celik!! ----- Efteling | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | darijo - 25/11/2007 11:07 Zbog nemilih događaja počev od Ukraine pa do sadašnjeg trenutka donosim odluku da se do daljnjeg povlačim iz natjecateljskog modelarstva. Heroji navalite ! E, super......bit ču jedno mjesto napred u Bugarskoj i na Krka cupu.... A sad ozbiljno: jel to puni mjesec ili imaš ciklus....?? | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | darijo - 25/11/2007 11:07 Zbog nemilih događaja počev od Ukraine pa do sadašnjeg trenutka donosim odluku da se do daljnjeg povlačim iz natjecateljskog modelarstva. Heroji navalite ! E, super......bit ču jedno mjesto napred u Bugarskoj i na Krka cupu.... A sad ozbiljno: jel to puni mjesec ili imaš ciklus....?? Ma kakav ciklus,,,,,,,, LOZA ,, LOZA !!! I to ona moja Hercegovačka. Tek sutra če doč sebi ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Daj naučite više jednom,,, da loza nije ""cvicek"" ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | sony - 25/11/2007 11:51 darijo - 25/11/2007 11:07 Ma kakav ciklus,,,,,,,, LOZA ,, LOZA !!! I to ona moja Hercegovačka. Tek sutra če doči tebi Ma izgleda biti ce novi clanova : ----- Efteling | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | darijo - 25/11/2007 12:54 Ma uživat ću na livadi, pričati sa modelima , tepati tajmetima, kurčit se sa elektronikonikom . .....................................Pisao sam vulgarne riječi jer nemogu jednostavno drugačije opisati. Ah, a ja se uplašio, da je to ozbiljno...... | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Rahmetli (pokojni ) Mustafa Hadžović ,više puta je kazao :: Citiram :: ako hočeš uspjeh i rezulzat___ sa modelom moraš PRIČATI !!!!! Zato ja sa mojim odavno ne razgovaram ???? ----- | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | darijo - 25/11/2007 14:17 I još nešto. Nije mi samo jasno zašto se u kontekst ove teme traži izjašnjavanje tj, "gdje ste reprezentativci" , To pitanje je bilo vjerovatno postavljeno zbog radi toga, jer su se reprezentativci u F1C kur..li, da ce zbog radi uspjeha u Odessi i na krka cupu dati za pice.... Rekli su, da ce doc startat u Nm pa da posle ja castim cevape, a reprezentativci u F1C pice... Ljudi zedni, a reprezntativaca nema.... Ja sam siguran, da ljudi radi toga pitaju,"gdje ste reprezentativci .....??? ) | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Nego ljudi ,,jesteli Vi glasali danas ??? ja nisam, niti bi. Jbms za njih !!! A što mi nebi za sljedeće izbore imali MDS (modelarsko demokratska stranka ) ?? Članova ima i tu i u dijaspori + obitelji+ prijatelji + simpatizeri itd ,,itd,, Imali bi bar 2 zastupnika u SABORU (po hercegovačkoj računici ) Pa kad nam neko ponudi ""koaliciju"" ova 2 kažu :::: MOŽE:: samo prebacite svakom klubu po 100 000 JOJ gdje bi nam bio krajjjjjjjjjjjjj ----- | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | darijo, molim te, nemoj mi se žifcirati, jer to nije toga vrijedno. ti si, ipak, samo jedan sentimentalno - lakozapaljivi bosanac i zato te volim. bez tebe naše modelarstvo i repka ne bi bili isti i zato se okani brzopoteznih odluka... a sad za ozbač: ne zaboravi da je tvoj cviček još uvijek kod mene i umilno me pogleda svaki put. ak i ja sad poludim, mogo bi pregristi čep i zaboravit o čemu smo ono pričali. stanković veli da je izvrstan, pa me baš svrbi da provjerim... osim toga još se uvijek ljutim na tebe, jer da si i ti u pravutini pustio model iz ruke, sad bi bio prvak države, pobjednik memorijala, a neki tvrde da bi i orlić našao dom u dubravi. ak je tebi svejedno, e meni nije... i zato ne pizdi, nego budi svoj, zalaži se za mir u svijetu i jedi manje mesa... Edited by Dražen 25/11/2007 17:02 ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Darijo mi lici na ""GANDIJA"".Mozda je vrijeme za novi nadimak. ----- Efteling | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | ma, meni je sve to sumnjivo... tako se i sichov jednog lijepog dana posvadio sa najboljim frendovima i prije slijedeće plaće postao član AK novo mesto. da darijo samo brani ono što je reko prije više od godinu dana, ne bi ništa posumnjao, ali kad se tu upliće i damjan, postaje mi već malo sumnjivo sve skupa. više m4e stvarno ne bi iznenadilo da darija slijedeće sezone prozovemo SLOVENAC. ak se damjan sad ušuti, znači da sam bio u pravu. nadam se da će se darijo još javiti prije slijedeće plaće... damjane: sveta gera, sveta gera.... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Dražen - 25/11/2007 17:13 ma, meni je sve to sumnjivo... tako se i sichov jednog lijepog dana posvadio sa najboljim frendovima i prije slijedeće plaće postao član AK novo mesto. da darijo samo brani ono što je reko prije više od godinu dana, ne bi ništa posumnjao, ali kad se tu upliće i damjan, postaje mi već malo sumnjivo sve skupa. više m4e stvarno ne bi iznenadilo da darija slijedeće sezone prozovemo SLOVENAC. ak se damjan sad ušuti, znači da sam bio u pravu. nadam se da će se darijo još javiti prije slijedeće plaće... damjane: sveta gera, sveta gera.... Hm..........majicu SLO -teama sam mu dao več u Mađarskoj. Tada niko nije posumnjao.... Dražen, ti imaš jedan Cviček za Darija......?? Idem ja po celu kutiju Cvičeka pa odmah do Darija.... Imat čemo 4 člana repke u F1C. Nije vrag, da ne pobjedimo. I ne kaže se Sveta Gera. pravilno je: Piranski zaliv!! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Auuu,,, odnio đavo šalu !!!!! odo ija zaklat janjca ,, ,,jel ima možda neko upaljač,,, za vatre,, da ponese ???? ----- | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Damjan - 25/11/2007 20:37 Hm..........majicu SLO -teama sam mu dao več u Mađarskoj. Tada niko nije posumnjao.... Dražen, ti imaš jedan Cviček za Darija......?? Idem ja po celu kutiju Cvičeka pa odmah do Darija.... Imat čemo 4 člana repke u F1C. Nije vrag, da ne pobjedimo. I ne kaže se Sveta Gera. pravilno je: Piranski zaliv!! polako, damjane; ne žuri... mislim da darijo upravo razmatra ponudu od trupea... fućkaj se sa cvićekom, rolex je rolex... no, ako bi ja urgirao, moglo bi se nešto i srediti, pitanje je kolko si meni spreman ponuditi... a što se tiće savudrijske vale(jel znaš kaje to?) kad vam austrijanci vrate korušku i italija tržića, buš vidil da od onih 800 metara mulja kod savudrije i nije neke koristi... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |