| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
nema alkohola, samo knjige čitamo Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | pošto su zabranili alkohol, čitamo samo knjige, kao na: http://www.youtube.com/watch?v=czp3HMeId7s Edited by darijo 8/4/2009 20:18 | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Kaj te Draž ne pušta u svoju kolumnu??? ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Leki - 8/4/2009 21:14 Kaj te Draž ne pušta u svoju kolumnu??? Ja bi rek,o da je to čista nostalgija za čašicom,dvije,tri,,, jer mu "ona sa oklagijom " sakrila flaše po kući , pa na Jubitu gasi žeđ !!! ----- | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Na Kup S.i B. dečki iz Srbije su donijeli zanimljivu knjigu o uzgoju šljiva, koju smo za vrijeme tekme naizmjenično čitali.Knjiga je poslije nestala.Šteta, baš je bila dobra. Zamolio sam ih da sljedeći put donesu istu | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Leki - 8/4/2009 21:14 Kaj te Draž ne pušta u svoju kolumnu??? ma smije cucla objavit post u mojoj kolumni, al tek nakon truppea... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Stevan Janovic |
| ||
Member Location: Sombor | Ma sledeci put cemo doneti dopunjeno i prosireno izdanje, da bi lakse utvrdili gradivo. | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Stevan Janovic - 9/4/2009 09:15 Ma sledeci put cemo doneti dopunjeno i prosireno izdanje, da bi lakse utvrdili gradivo. Ma stizemo mi uskoro kod vas, samo neka ustanova bude otvorena (P1010022.JPG) Attachments ---------------- P1010022.JPG (52KB - 8 downloads) ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | nadam se, da če biti na svjetskom otvorena neka biblioteka.... ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Ne brini.Nosit ču sa sobom Braču Karamazove,Tihi Don,Sabrana djela M.Krleže....navrati, pa čemo nešto zajedno prolistati | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ja sam nekako više za "domače " Tako da: Krleža obvezatno ! A ja bi donio još "domačeg ", naprimjer Andrć, - Na Drini čuprija ! Još je nisam ni otvorio ali kažu da je jako dobra,a nedavno sam hodao preko nje paa ,,neznam sad ima li potrebe da je čitam ? ----- | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | sony - 16/4/2009 00:42 Ja sam nekako više za "domače " Tako da: Krleža obvezatno ! A ja bi donio još "domačeg ", naprimjer Andrć, - Na Drini čuprija ! Još je nisam ni otvorio ali kažu da je jako dobra,a nedavno sam hodao preko nje paa ,,neznam sad ima li potrebe da je čitam ? Ne budi u dilemi, kao ni s Anom K....Ako si je nedavno j... - zasto da ju caskom (na eks, mislim) ne - procitas?? Ionako "je princip isti, sve ostalo su nijanse" Al sam se pjesnicki probudio ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | je li to po onom vicu o Karenjinoj "šta čit`o j....`. " | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Ma nije, to je po onom: Jesi li čit'o na Drini čuprija (ili most)....Ma šta ćit'o.....hod'o, hod'o... ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | ... kako deda poteze iz alkotesta!? ... | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | BuBizgb - 16/4/2009 23:26 ... kako deda poteze iz alkotesta!? ... Zar ima i ovoga ?? ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |