| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Bulgaria Cup 2009 Moderators: Leki Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Don |
| ||
Member | Na takmičenju za Bulgaria Cup 2009 pobedio Roland pred Kilijem I turkom Osmanom! Bravo!! LPD | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Bravooooooooooo Roland... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Sve cestitke pobjednicima! | ||
ramiro_indoor |
| ||
Member Location: Argentina | Congratulations Roland!!! ----- Ramiro ... www.f1a-glider.blogspot.com | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | čestitke rolandu!! danas Se u bugi vozio F1B i F1C; reze: F1C truppe, damjan F1B u FO kili, savov i toza, četvrti je čovjek sa največim autom na forumu. nažalost, spušio je sedmi za 10 sekundi... BRAVO SONJO !! Edited by Dražen 20/9/2009 16:02 ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Sonjo svaka čast | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Sonjo je postao favorit iz sjenke! Svaka cast,bravo! | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Gotovi rezultati http://www.f1abc.com/ | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | roby - 20/9/2009 21:12 Sonjo je postao favorit iz sjenke! Svaka cast,bravo! Fala ,, fala !! A jbg ,, "svijet voli favorite " samo što če ti to "iz sjenke " ?? Valjda nakon dugogodišnjeg staža mogu i ja jednom favorit postat' ? Nisi valjda mislio da se favoritom postaje sa 2 godine staža ! ----- | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Imanje pd 1 godine | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | samo da te ne prati navika 4. mjesta | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | roby - 21/9/2009 21:00 samo da te ne prati navika 4. mjesta Neče ,,neče ,,, Ali nekako mi svedno ,, ! Trenutno cca 11mj u WCup ! Meni dosta , a zacrto sam " medju 10 " u ovoj godini ! ( a duga je godina ) ----- | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | sony - 21/9/2009 21:14 roby - 21/9/2009 21:00 samo da te ne prati navika 4. mjesta Neče ,,neče ,,, Ali nekako mi svedno ,, ! Trenutno cca 11mj u WCup ! Meni dosta , a zacrto sam " medju 10 " u ovoj godini ! ( a duga je godina )Velika cestitka Sonji! I da se ostvari sve sto si "zacrtao"!!! ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | sony - 21/9/2009 21:14 Duga je, duga. F1A/B/C contests still to count for 2009 roby - 21/9/2009 21:00 samo da te ne prati navika 4. mjesta Neče ,,neče ,,, Ali nekako mi svedno ,, ! Trenutno cca 11mj u WCup ! Meni dosta , a zacrto sam " medju 10 " u ovoj godini ! ( a duga je godina ) Cup Aviaprom RUS September 21-23 Sierra Cup USA October 2-4 Krka Cup SLO October 15-18 4th FAVLI World Cup ITA October 24-25 Eurofly SUI October 31 - November 1 | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | A, evo ovde, i "lepih" slika ( i prilika) - Radoje + Roland + Toza + Truppe+ Damjan ...: http://www.f1abc.com/Pictures%202009.htm Bas su bili veseli (!!) | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |