| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Državno prvenstvo F1N - Valpovo Moderators: dlaka Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Prijave su otvorene na http://aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=208
(Plakat 2014VA.jpg) Attachments ---------------- Plakat 2014VA.jpg (246KB - 393 downloads) ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Matko |
| ||
Member Location: Valpovo | Dvorana: http://www.tehnika-valpovo.hr/images/F1N/2014/Valpovo_sportska1.JPG http://www.tehnika-valpovo.hr/images/F1N/2014/Valpovo_sportska2.JPG ----- http://nacrti.weebly.com/ | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Au komšije ala će vam biti "veselo" među onolikim rešetkama. Mi odavde navijamo, kao i uvek za one najmlađe | ||
dominik |
| ||
Veteran | Ne bi vjerovao ali to je pravi izazov provući se između tih rešetaka, npr Boc se provlači u nekim dvoranama po krug do krug i pol između tih konstrukcija, a ni Dlaka ne zaostaje u toj vještini.Mi ostali pokušavamo izvesti slične poduhvate ali uspijevamo puno rjeđe. | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | OBAVIJEST POŠTO SE OKO DVORANE PLAČA PARKING A NARAVNO SA ROGATIMA SE NEMOŠ DOGOVORITI PARKING JE OSIGURAN U DVORIŠTU DOMA TEHNIKE I ISPRED TJ. KADA ISTOVARITE STVARI VRATI TE SE CESTOM OKO 300 METARA NAZAD PREMA OSIJEKU I PRVA ULICA KOJA SIJEČE CESTU NA SUPROTNOM ČOŠKU JE DOM TEHNIKE TU PARKIRAJTE I MALO PJEHE NAZAD U DVORANU SVE SMO PKUŠALI AL NE IDE | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Kako je bilo? Ima li rezultata!? | ||
gigo15 |
| ||
Veteran Location: valpovo | Evo i rezultata sa Državnog prvenstva! Attachments ---------------- 8.drzavno F1N ..xls (73KB - 438 downloads) ----- Zašto piloti kamikaze nose kacige?? | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Vilime, bravo za dvostruku pobjedu! Čestitke idu i Dlaki, a najviše zaprešićkim juniorima za letove u F1N. ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Laca |
| ||
Veteran Location: Beograd | Izvanredni rezultati i ljuta borba za vrh tabele. Sve čestitke Vilimu, Damiru i Filipu. | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Hvala organizatorima na gostoprimstvu, čestitke svima, posebno Vilimu, a mojim juniorima...usrečili ste me kao nikad do sada Ekipni plasmani, slike s proglašenja u prilogu. Molim organizatore da objave i kompletne ekipne plasmane. (ekipni-poredak.jpg) (150_O��.jpg) (150_juniori.jpg) (150_ukupno.jpg) (F1N_O��.jpg) (F1N_juniori.jpg) (F1N_ukupno.jpg) (150_ekipno_O��.jpg) (150_ekipno_juniori.jpg) (150_ekipno_ukupno.jpg) (F1N_ekipno_O��.jpg) (F1N_ekipno_juniori.jpg) (F1N_ekipno_ukupno.jpg) (MK_Zapresic.jpg) Attachments ---------------- ekipni-poredak.jpg (113KB - 365 downloads) 150_O��.jpg (188KB - 365 downloads) 150_juniori.jpg (186KB - 375 downloads) 150_ukupno.jpg (174KB - 385 downloads) F1N_O��.jpg (174KB - 389 downloads) F1N_juniori.jpg (193KB - 368 downloads) F1N_ukupno.jpg (186KB - 384 downloads) 150_ekipno_O��.jpg (183KB - 379 downloads) 150_ekipno_juniori.jpg (167KB - 386 downloads) 150_ekipno_ukupno.jpg (166KB - 400 downloads) F1N_ekipno_O��.jpg (143KB - 378 downloads) F1N_ekipno_juniori.jpg (151KB - 372 downloads) F1N_ekipno_ukupno.jpg (172KB - 392 downloads) MK_Zapresic.jpg (188KB - 378 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Vilim |
| ||
Veteran Location: Karlovac | Hvala na čestitkama, iako moram priznati da sam iznenadio samog sebe. Uzurpiraću malo prostora za jedan osvrt na tekmu iz moje perspektive. U 150-eticama sam očekivao dobar rezultat, iako sam u prvoj rundi uzeo krivi model (i on je dobar ali se drugačije ispucava) i to sam skužio tek nakon drugog ispucavanja. Letio sam ziheraški, kao u Vukovaru. Zaronim među grede i onda curim taman da prođem ispod grede, tako da se nakupilo dobrih letova. Samo sam jednom zakačio lampu. Sada kad pogledam rezultate ispada da bi mi i slijedeća tri leta bila dovoljna za pobjedu. Dlaka je letio koliko je mogao, njegovi klinci jako napreduju. Boc, fališ nam!!! U F1N je nakon prve runde izgledalo da ću nositi gaće na štapu jer su Zaprešićki klinci ''poludili''. Ne pamtim tako masovan i masivan napredak. A tek su ona jače zagrizli. Dlaka je složio odličnu prvu rundu. U drugoj rundi ja sam se popravio, Dlaka ništa spektakularno, Alen i Filip lete skoro sve preko 40. Zadnja runda, pravi triler! Alen, Filip i ja letimo zajedno, Dlaka zadnji, sam. U prvom letu Alen i ja se sudaramo u letu i na ponavljanju ja odletim osobni rekord 47,8s, što se na kraju pokazalo presudnim za pobjedu. U zadnja dva leta Filip leti 45,6 i 46,4s! Šteta što nije imao još jedan takav let. Dlaka popravlja jedan let ali nedovoljno za pobjedu. Bilo je neizvjesno do kraja a moglo je završiti sasvim drugačije. Čestitke organizatoru na odličnoj organizaciji, gostoprimstvu i super dvorani! Hvala Zaprešićanima na prijevozu i zdravoj konkurenciji! Čuvajte modele u Zrenjaninu, pa neka bude dobrog fajta u Ludbregu. | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Dragan mi je poslao rezultate u excelu pa ih šaljem ovamo ...
Attachments ---------------- 8_drzavno_F1N.xls (121KB - 399 downloads) ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |