| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
izmjene pravilnika Moderators: belovic, dlaka Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F5J | Message format |
tepi |
| ||
Veteran Location: Sisak | Rasprava oko promjene pravilnika pokrenuta je u drugom thread-u pa bi bilo dobro da to završimo. Već se nekoliko natjecatelja izjasnilo (koliko sam izbrojao 6), pa molim ponovno izjašnjavanje u ovom thread-u kako bi jasnu dobili većinsku odluku. Izmjena pravilnika: dozvoljeni rad motora je 30sekundi Nakon izjašnjavanja molim prijelazno radno tijelo (Lulića) da službeno potvrdi izmjenu pravilnika. Pozdrav, PT | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | slažem se sa prijedlogom 30 sec rada motora ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
nenad4 |
| ||
Member Location: Rijeka | Za 30 sec. | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | tepi - 7/3/2012 11:13 Već se nekoliko natjecatelja izjasnilo (koliko sam izbrojao 6), pa molim ponovno izjašnjavanje u ovom thread-u kako bi jasnu dobili većinsku odluku. Izmjena pravilnika: dozvoljeni rad motora je 30sekundi Nakon izjašnjavanja molim prijelazno radno tijelo (Lulića) da službeno potvrdi izmjenu pravilnika. Pozdrav, PT Ajmo ljudi, da se to što prije riješi.
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
onajkojijest |
| ||
Veteran Location: Ludbreg | Ja sam za... ----- Geci | ||
Marijan |
| ||
Member Location: Zagreb | Ja sam za 30s motora. | ||
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje | za 30 sekundi ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
NiX@ |
| ||
Veteran Location: Ludbreg | Može 30! | ||
Justice |
| ||
Member Location: Čakovec | Aj! | ||
Bombek |
| ||
Veteran Location: Zaprešić | ZA 30 sek ----- I kamen leti kad ga baciš. F1A, F5J | ||
tepi |
| ||
Veteran Location: Sisak | I ovo je već dovoljno (8 glasova natjecatelja za), a pretpostavljam da se ni ostali , koji se nisu javili, također slažu. Zaključujem da smo suglasni s izmjenom pravilnika o dopuštenom vremenu rada motora od 30sekundi. Stoga molim Zorana da ovo potvrdi kao službenu odluku MK. Pozdrav, tepi | ||
zlulic |
| ||
Veteran Location: Zagreb, Hr | Malo kasnim s reakcijom. Razlog tome je što me nije par dana bilo u konatktu s mrežom. Napisat ću - nema problema. Mislim da je bitno za uočiti da vi to možete sasvim sami, pa bi bio red da ponovno razmislite o vašem angažmanu u modelarskoj komisji. Riječ je o vašem hobiju. | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |