| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
World cup Moderators: Leki Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 30/7/2010 09:02 | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Rale - 25/4/2009 12:47 Na mom sajtu imate kratke vesti od Rolanda, sa ovog takmicenja. Pozdrav, Rale Rolandu zelim da danas pokaze ko je gazda i kako se to radi... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | I Borislav Bardarov, Koyonoskin, dva turcina i ne znam ko jos su puni.Ukupno njih 6. Nikolaj Bardarov, junior osvojio je 8 mesto u F1A i 1. mesto kao junior.Zbog vetra fly off odrzace se naj verovatnije sutra ujutru Edited by Tica 25/4/2009 17:32 ----- Mića Tica | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Bravo Bobi | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 30/7/2010 09:03 | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Koliko me je Bobi obavestio,on je isprackao u desno,(od silne zelje) i model mu je izravnao na nekih 20 metara.Isto je uradio i Kozonoskin.Kako mi rece i Roland je nesto z..... ----- Mića Tica | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Rale - 26/4/2009 08:49 elmin-KERKO - 25/4/2009 17:29 Rolandu zelim da danas pokaze ko je gazda i kako se to radi... Na zalost, Kargin je na kraju ispao gazda Pozdrav, Rale Cestitke Rolandu...on sto je napravio u svojoj karijeri u F1A tesko ce ko to ponovit,za mene je gazda... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Tica - 26/4/2009 09:00 Koliko me je Bobi obavestio,on je isprackao u desno,(od silne zelje) i model mu je izravnao na nekih 20 metara.Isto je uradio i Kozonoskin.Kako mi rece i Roland je nesto z..... Rezultati iz poverljivih izvora Edited by Tica 26/4/2009 22:00 (turska f1a.JPG) Attachments ---------------- turska f1a.JPG (83KB - 9 downloads) ----- Mića Tica | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Rale - 26/4/2009 08:49 Na zalost, Kargin je na kraju ispao gazda Pozdrav, Rale ajme rale, pa nismo nogometaši... kakvo je to nesportsko navijanje??? pa čovjek je ODLETIO 9 MINUTA u trenutku kad su roland i kozonoškin falili... ČESTITKE POBJEDNIKU! ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 30/7/2010 09:02 | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Dražen - 27/4/2009 08:21 ajme rale, pa nismo nogometaši... kakvo je to nesportsko navijanje??? pa čovjek je ODLETIO 9 MINUTA u trenutku kad su roland i kozonoškin falili... ČESTITKE POBJEDNIKU! Nesportsko navijanje bi bilo nešto u stilu "j***o mu p*s m***r, koji k***c nije slomio j****u nogu prije fly offa, i to bi bilo čak i dosta blizu nogometaškom načinu navijanja. Ako je neko žalostan što njegov favorit nije odletio više zar je to nepoželjno napisat? Malo fleksibilnosti ne bi škodilo. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |