| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Analiza nastupa - sezona 2008 Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Modelarske aktivnosti | Message format |
Bojan |
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elite Veteran Location: Zagreb | Iako je nakon objave analize nastupa za sezonu 2007 uslijedila rasprava i padale su razne optužbe ... ipak evo i analize za proteklih 5 godina uključujući i ovu. Greške su moguće, a ukoliko ih ima nisu namjerne. Graf je ionako samo informativnog karaktera Grafikon pokazuje pregled broja natjecatelja po sezonama.
(analiza_2004-2008.jpg) Attachments ---------------- analiza_2004-2008.jpg (35KB - 34 downloads) ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Site Sponsor | my ad code here... | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Leki |
Elite Veteran Location: Zaprešić | Nastupi u 2008. po kategorijama (bez komentara)
----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
LELO |
Veteran Location: Sisak | Nastupi po kategorijama u 2008.godini BEZ KOMENTARA ipak zgodno!!! Kategorija Ukupno Sa osvojenim Broj juniora bodovima u prvih 15 F1N-150 137 23 3 F1N 70 20 5 F1H 52 24 15 F5J 27 27 4 F3J 15 15 4 F3K 14 14 3 F1B 5 5 0 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
LELO |
Veteran Location: Sisak | Isprika za mix, ali jedno je na ekranu a drugo kad pošalješ. kategor. - ukupno - sa osv. bodov. - juniori u prvih 15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Leki |
Elite Veteran Location: Zaprešić | LELO - 8/12/2008 16:15 Isprika za mix, ali jedno je na ekranu a drugo kad pošalješ. kategor. - ukupno - sa osv. bodov. - juniori u prvih 15 Bez komentara se odnosilo na moj post...koji ne želim komentirati...ti komentiraj koliko god te volje, brojke su vidljive. i što želi pjesnik Lelo komentirati???? Ako pucaš opet na bodove u F1N radi junira ne da mi se po 4. put u ova dva dana uvjeravati te da loše računaš jer kad bi maknuli juniore u F1N kategorijama situacija bi bodovno išla uvelike u korist seniora (sportaš godine). OPET SI U ZABLUDI. Jednu zabludu sam ti već računao ne da mi se opet...
----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bojan |
Elite Veteran Location: Zagreb | Evo još malo statistike za proteklu sezonu. Tablica prikazuje koliko su naši natjecatelji puta nastupili na nekom međunarodnom natjecanju i kakve su rezultate ostvarili. Podjede su ostvarili: Marko Butković (2), Vinko Tomljanović (2), Darijo Jermol (2), Arijan Hucaljuk (1) (nastupi_i_plasmani_2008.jpg) Attachments ---------------- nastupi_i_plasmani_2008.jpg (21KB - 36 downloads) ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Diogen |
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | I Danijel Štefičar na Ec F5J-400: http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/forums/thread-view.asp?tid=712... D. Edited by Diogen 9/12/2008 10:17 ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bojan |
Elite Veteran Location: Zagreb | Diogen - 9/12/2008 09:54 I Danijel Štefičar na Ec F5J-400: http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/forums/thread-view.asp?tid=712... D. Istina ali tih rezultata nemamo u bazi ... ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Leki |
Elite Veteran Location: Zaprešić | Malo statistike Modelarskog kluba Zaprešić za 2008 godinu. 36.500 kilometara putovanja na natjecanja 228 nastupa natjecatelja 44 natjecanja na kojima smo sudjelovali 6 natjecanja organizacije 4 reprezentativca 69 plasmana među prva 3 natjecatelja (Generalni plasman) 40 plasmana među prva 3 natjecatelja (Juniori) ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Profa |
Member Location: Čeminac | Poštovanje ! Bilo bi zgodno vidjeti pregled za 2008. Klase F1N 150. za sve sudionike u kupu, to sam negdje vidio ali ne sjećam se gdje? Kad ovdje toliko toga ima da čudo jedno! Hvala - dovoljna je i uputa gdje na e-mail. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |