| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
7. F3K kup - Varaždin Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F3K | Message format |
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Pozdrav, kako je nastao problem sa terminom za Državno prvenstvo, 7. F3K kup Varaždina seli se u malo raniji termin, 14. rujna Poziv je u prilogu
Attachments ---------------- F3K-2008 poziv.pdf (78KB - 83 downloads) | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | 100 pogleda, a ni jedan komentar ! Hoće li biti tekme? Ajde, prijave molim. Hvala | ||
Mimi |
| ||
Extreme Veteran Location: Ludbreg | Evo moje i Nikolove prijave: 1. Nikola Frančić Kanali 77, 80 2. Miljenko Frančić 70, 73 ----- Pozdrav Mimi | ||
Marinko |
| ||
Veteran Location: Koprivnica | Evo i moje prijave Marinko Triplat 66, 61 Pozdrav
| ||
Slatki |
| ||
New user | Pa da se i ja prijavim Slatki Dino 63, 74 Pozdrav! | ||
vrecer |
| ||
Member | še sovenske prijave: Andrej Vrecer 420, 87, 54 Sandi ??? 282, 77 Rudi Korber 84, snty Oblak Božo 77 Matej Rozman 2,4G ----- ------------- Andrej Vrečer www.rc-electronics.org | ||
Rudolfo |
| ||
Member Location: Savinjska dolina | Slučajev NI! | ||
vrecer |
| ||
Member | Sandi Petrej 282, 77, 62 namsto tistih vprašajev ----- ------------- Andrej Vrečer www.rc-electronics.org | ||
vrecer |
| ||
Member | kako pa vremenska kaže za ta dan? Če bo odpoved kdaj bo znano? ----- ------------- Andrej Vrečer www.rc-electronics.org | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Pozdrav, izvršni odbor je odlučio da se tekma otkazuje, prvo, radi premalog broja prijava domačih takmičara, a drugo radi loše prognoze za nedjelju. Toj odluci još doprinosi i podatak da nas se večina takmiči u subotu u Sisku i Križevcima. Ispričavam se svima koji su imali namjeru doći. Vidimo se drugom prilikom | ||
vocal |
| ||
New user | Pozdrav! Torej odpade... Lp S Edited by vocal 13/9/2008 03:20 | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |