| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mura Cup-W.C.F1ABC Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 6 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Tarik - 17/3/2008 21:56 PA nisu sve tekme kao memorijal I Kurtalic haha Nadam se da misliš na one nezaboravneu Livnu. | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Evo malo slika i iz Murske. http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/photos/photo-thumbnails.asp?al... Inače zanimljivo da niko ne komentira Malog Bagarija u Fly Off-u pa ću onda ja. Za one koji su nisu bili na tekmi,Roberto je posijao dva modela u šumi i bilo mu je na knap vratiti se za drugi fly-off. Kad je označen početak Roberta još nije bilo,ali Boštjan nije ni pomislio da razvuče sajlu. Tek kad je Roberto došao natrag i složio model i krenuo na start dobrih 5 minuta u radnom vremenu, Bagari je tek tad razvukao sajlu i krenuo na start. Na stranu konačni rezultat,ovaj potez je jedan od vjerojatno najvećih koje sam vidio u svojem modelarskom i natjecateljskom stažu. Dva palca gore Bošti !!!! Edited by Omi 21/3/2008 00:33 ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Omi - 21/3/2008 00:33 Evo malo slika i iz Murske. http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/photos/photo-thumbnails.asp?al... Inače zanimljivo da niko ne komentira Malog Bagarija u Fly Off-u pa ću onda ja. Za one koji su nisu bili na tekmi,Roberto je posijao dva modela u šumi i bilo mu je na knap vratiti se za drugi fly-off. Kad je označen početak Roberta još nije bilo,ali Boštjan nije ni pomislio da razvuče sajlu. Tek kad je Roberto došao natrag i složio model i krenuo na start dobrih 5 minuta u radnom vremenu, Bagari je tek tad razvukao sajlu i krenuo na start. Na stranu konačni rezultat,ovaj potez je jedan od vjerojatno najvećih koje sam vidio u svojem modelarskom i natjecateljskom stažu. Dva palca gore Bošti !!!! Slike su super, stvarno svaka svaka čast Boštjanu kaj je čekal Roberta ----- Andy G Kum | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | agolubic - 21/3/2008 09:31 Omi - 21/3/2008 00:33 Evo malo slika i iz Murske. http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/photos/photo-thumbnails.asp?al... Inače zanimljivo da niko ne komentira Malog Bagarija u Fly Off-u pa ću onda ja. Za one koji su nisu bili na tekmi,Roberto je posijao dva modela u šumi i bilo mu je na knap vratiti se za drugi fly-off. Kad je označen početak Roberta još nije bilo,ali Boštjan nije ni pomislio da razvuče sajlu. Tek kad je Roberto došao natrag i složio model i krenuo na start dobrih 5 minuta u radnom vremenu, Bagari je tek tad razvukao sajlu i krenuo na start. Na stranu konačni rezultat,ovaj potez je jedan od vjerojatno najvećih koje sam vidio u svojem modelarskom i natjecateljskom stažu. Dva palca gore Bošti !!!! Slike su super, stvarno svaka svaka čast Boštjanu kaj je čekal Roberta Bravo,to je korektnost.Svaka čast | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | hari - 16/3/2008 19:51 Kerko baš ti hvala,kad si tako fin ona krila ćeš dobiti džaba,a Soni će nabaciti bar bajonete !!! Sad je meni jasno,,dobio sam e-mail i kaze da su 4 bajonete spremljene a ja sam dobio 2....u koga su Hary bajonete ????? "Svakoako èu mu dat stabilizatore krila,i bajonete. Nakupio sam èetiri bajoneta za tebe. " Edited by elmin-KERKO 25/8/2008 12:06 ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 6 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |