| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Ostali bez mod.aerodroma Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Slobodna rasprava o aeromodelarskim temama | Message format |
Barba Miro |
| ||
Regular | Zadrani su ostali bez svoje livade! Što može više prodrmati modelare koje cili tjedan rade a maštaju o subotnjem letenju i druženju na livadi ? Vjerujte mi to je gubitak mista za letenje . Vlasnik livade , koju je nam sam dao na raspolaganje , otkazao gostoprijimstvo . U subotu krizni stožer sastao se kod mene u stanu . Svi ogorčeni i revoltirani . Počinje lipo vrime a mi bez aerodroma . Barba Miro | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | E to je žalosno, a ako vas to kaj tješi mi u okolici Zagreba nesmijemo nigdje letjeti, sa svih livada su nas potjerali, a sada koliko znam od trešnjevčana jedni mali komad livade je kod kanala. Bolje biti prvak nogometa u ulici nego uspješni modelarski klub.. žalosno. | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Poznati problem, pogotovo u blizini većih gradova. Sada slijedi raspitivanje naokolo i traženje nekog rješenja: preporučan upotrebu GooglEarth iako on ne garantira uspjeh u traženju. LP,Diogen ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Diogen - 7/4/2008 10:54 preporučan upotrebu GooglEarth iako on ne garantira uspjeh u traženju. LP,Diogen ovoga trena i nato češlja zadarsku okolicu uz upotrebu istog alata, možda je u tome problem... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Prema nama se ponašaju ljudi kao prema govnima. ----- Sky is not the limit | ||
Barba Miro |
| ||
Regular | Situacija onakva kakva je . Ali mislim da ćete svi složiti samnom ako kažem da se sve svodi na novac . Livada ima i ako se sa vlasnikom dogovori za najam i to uz potpis javnog bilježnika vjerujem da bi stvar glatko ljegla na svoje misto . Razmišljali smo čak dati oglas u novine i vjerujem da bi to imalo smisla . Sada je pitanje koliko nas spremno platiti mjesečno za livadu i koliko bi to iznosilo . Barba Miro | ||
Barba Miro |
| ||
Regular | Ako mi dozvolite razmišljao bi na glas . Vremena donacija su prošla . Zrakoplovni savez odavna nema nikakav utjecaj niti moć . Zajednica tehn. kulture je bez novaca i pomalo bez sluha . Vojsku to isto na zanima iako su oni moćni i imaju utjecaja . Nekada su pomagali ali su ta vrimena daleka prošlost . Daklje gdje smo ? E sada sam sebe pitam kako to funkcionira u zapadnim zemljama . Jednostavno . Gušti se plaćaju . klubske članarine su zasnovane na ekonomskoj računici . Plaća se čovjek koji vodi klubske poslove .Plaćaju se klubske prostorije i osiguranje bez kojeg stvar uopće nazamisliva .Naravno plaća se i letilište . Na terenu moraju se strogo predržavati siguronosna pravila i pravila ponašanja . Modelare koji nisu članovi kluba plaćaju korištenje prostora za letenje . Mislim da je to jedna od mugućih situacija u blizkoj budućnosti . Barba Miro P.S. Rado ću se odreći pušenja i tu lovu davati za dobro uređen teren gdje ću provoditi vrime sa svojim prijateljima , letiti i ugostite dragi nam poznanike . | ||
dfurdi |
| ||
Regular Location: Zadar | Šteta za livadu. Ono je bio rijedak komad trave u blizini Zadra, ali mislim da ne treba žaliti. Trebat će truda i dopisa da se stvar riješi, ali način sigurno postoji. Ajmo sutra konsolidirati redove i krenuti u akciju. Sastanak u 20? | ||
Barba Miro |
| ||
Regular | Danas sam u klubu sa klincima jer privodimo kraju slobodnoleteći. Svi se sastajemo u četvrtak u 18 . U svakom slučaju navrati ako smogneš vrimena i volje . Barba | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Barba Miro - 7/4/2008 07:58 Zadrani su ostali bez svoje livade! Što može više prodrmati modelare koje cili tjedan rade a maštaju o subotnjem letenju i druženju na livadi ? Vjerujte mi to je gubitak mista za letenje . Vlasnik livade , koju je nam sam dao na raspolaganje , otkazao gostoprijimstvo . U subotu krizni stožer sastao se kod mene u stanu . Svi ogorčeni i revoltirani . Počinje lipo vrime a mi bez aerodroma . Barba Miro Danas je takva situacija svugdje naravno ima izuzetaka............... | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |