|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ma ne samo pitam,izgleda "SIMPATICNO" Jeli i ona u F1A ???? POZDRAV iz VISOKOG |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Koprivnica | hahahahahaha someone is in LOOOOVE XD |
|
|
|
Extreme Veteran
Kum |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | OK, HVALA na odgovorima......Imal ko kakvu dobru sajlu prodat za F1A ???? POZDRAV |
|
|
|
Extreme Veteran
OK, HVALA na odgovorima......Imal ko kakvu dobru sajlu prodat za F1A ???? POZDRAV
Kerko imam za tebe sajlu "boli glava", 15 m lax ostatak 100% spectra fiber,tanak ,fijuče kroz zrak /ako praćkaš solidno),nema otpora zraka "ni sekunde" nije mi nikad pucala !?
Vozdra "bariša" !
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | OK,javi mi!!! Koliko kosta"" Privatnim Porukom
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Sta je s tobom Hary??? Radis li sta,jesi nabavio kakve "STROJKE" ??? ono smo se za sajlo dog...pa et cujemo-vidimo se!!!! POZDRAV |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Bihać | vidjećemo kad dođe vrijeme kako stvari stoje,malo sam sujevjeran pa ne volim diskutirati o svojoj "staroj i iznemogloj ergeli"!!! nije ti to za ove teme!!! |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ok hary kako ti kazes!!!! ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
First planning,second altitude !!!
Sto vise treniras, treba ti manje srece !!
E K |
|
|
|
Extreme Veteran
|
|