| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Avioncek do 300kn !? Moderators: belovic, dlaka Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F5J | Message format |
Zivko7 |
| ||
New user | Posto sam novi i neznam di da postavim temu pa onda je evo tu trazim neki avioncek do 300kn ! Tako da se naucit letjeti a i da osijetim filing pa ak mi se bude svidjelo bih krenuo na nesto postenije ?? Tu mi postajte avionceke i stranice po mogucnosti da nemoram izvana narucivat !!hvala | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Vidim da ti nitko neće odgovoriti ali da probam.. Prvo bi trebao znati dali bi RC jedrilice i motorne aviončeke. S obzirom na 300 kn, nisam baš siguran da ćeš uspjeti osim možda polovnog depronca, a opet ti treba za to stanica nekakva i punjač baterija... Možda bi ti bilo najbolje da se obratiš nekome klubu koji ti je u blizini. | ||
zlulic |
| ||
Veteran Location: Zagreb, Hr | Najjeftinije i najbrže rješenje, ali naravno i najlošije je onaj mali avion-igračka koji možeš kupiti u Turbo limaču za 200,00 kn. Stvar leti nekoliko minuta i za dobiti početni osjećaj kako je upravljati nečim što zvrnda po prostoru oko tebe nije loše, ali način upravljanja nije točno onakav kako je to s pravim modelima jer nema dubine (gore dolje) nego to rješavaš s manje ili više gasa. Na fly-freak forumu su bili neki dečki koji imaju par takvih modela iz Spartaka i kažu da se time dobro zabavljaju. Eto, ako si time zadovoljan to može biti za instant početak. | ||
Zivko7 |
| ||
New user | Ma imao sam ja ko neku jedrilicu sa dva bocna motora kad jedan radi ide u ljevo i drugi u desno samo sto se zapleo u drvo i strgala se krila mislim da se zvao seagull e sad taj sam ja model mislio da mi kazete tipa tako nesto i naravno imam daljinski jedan od jamare za autic jedan od sporttechnica sa servacima i od tog seagull-a pa me zanima jel mogu di nabavit taj avionchek !! fala | ||
Daniel |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Moja preporuka: simulator. Možeš razbijati modele, bez troškova, sve dok ne naučiš letjeti. | ||
Zivko7 |
| ||
New user | Ma to mi nije gust imao sam petsto simulatora ali dojadi za neko vrijeme jel bi se isplatilo kupit onaj shock flyer za 500kn kod modleara ?? | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Za početak svakako srtiroporac...! Npr. Multiplex radi dobre modele za početnike tipa easy-glider, malo je skuplje ali po meni vrhunsko za početnika (sporo leti, malo ga je teže skršit, lako se krpa...) Pozdrav! ----- Zvezda | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Graupnerov Tipsy ima Mibo na sniženju http://static.album.email.si/8/5/431585/CjC0GzJ2Dz2U5fgKJboOF.jpg | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Za 500kn bi se dalo nekaj kupit ----- Sky is not the limit | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | http://www.hm-sport.net/product_info.php?cPath=2_19&products_id=492 ----- Sky is not the limit | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Lijepi početnički model/igračka dvomotorac, imaju rezervne dijelove za njega. ----- Sky is not the limit | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | I kaj je najbolje u Zagrebu su, al su užasno skupi ----- Sky is not the limit | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ma sve je to cirkus ti avioni to je za djecu od 3 god, evo ti ovaj nije los,http://cgi.ebay.de/RC-FLUGZEUG-MUSTANG-P51-JAGDFLIEGER-KNAPP-1-METER-TOP_W0QQitemZ220213615141QQihZ012QQcategoryZ13313QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | http://modellbau.listings.ebay.de/RC-Modellbau_Elektroflugzeuge_W0Q... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Ćovjek traži ljeftini avijon, a ne nešto skupo ----- Sky is not the limit | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |