| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Malo o modelarstvu u BIH Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Slobodna rasprava o aeromodelarskim temama | Message format |
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | flash005 - 13/12/2007 17:46 Usaglaseni i potpisani Zapisnik sa zajednickog sastanka MK oba saveza 24.11.2007 He ,he ,bas na vrjeme si nas obavjestio. Imal ,kakva taze (friska,nova itd)? ----- Efteling | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Bobo - 13/12/2007 18:07 flash005 - 13/12/2007 17:46 Usaglaseni i potpisani Zapisnik sa zajednickog sastanka MK oba saveza 24.11.2007 He ,he ,bas na vrjeme si nas obavjestio. Imal ,kakva taze (friska,nova itd)? Friško ,,novo ti je to ,,,da ja napravih nešto ,,pa šta bude,,, Aj sad ti,Anđelko i ostali u dijaspori malo povucite umjesto što ,,,,,,,, po forumima, ako ništa ,bar za svoj klub Zenicu !! Onaj momak tamo sa ,par djece ,,,aktivnost ravna mom 2 startu sad u Vipavi ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | I ne ujedaj jer češ bit kažnjen jenjetom s ražnja u mostaru !!! ----- | ||
andjelko.z |
| ||
Member Location: Nederland | Ma znas sta Sony.tebe nemoze covjek uhvatiti ni"za glavu ni za rep"sto ce znaciti,malo nerazgovjetno pises,pa ti se ja nemogu uhvatiti na te tvoje asocijacije,a neces vjerovati trudim se. | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Weisst du was Sony, dich kann kein Mensch festhalten, weder am Kopf noch am Schwanz, was bedeutet, du schreibst ein wenig unverschtendlich, so kann ich deine Asoziaonen nicht verstehen, und du kannst es nicht glauben ich bemuhe mich. Evo malo treniraj jezike a bogami i FF ----- | ||
andjelko.z |
| ||
Member Location: Nederland | Eto opet,ja stvarno neznam sta si htio sa ovim reci.Samnom nemoj o jezicima jer govorim cetiri jezika,osim naseg. | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | sony - 13/12/2007 18:18 Bobo - 13/12/2007 18:07 flash005 - 13/12/2007 17:46 Usaglaseni i potpisani Zapisnik sa zajednickog sastanka MK oba saveza 24.11.2007 He ,he ,bas na vrjeme si nas obavjestio. Imal ,kakva taze (friska,nova itd)? Friško ,,novo ti je to ,,,da ja napravih nešto ,,pa šta bude,,, Aj sad ti,Anđelko i ostali u dijaspori malo povucite umjesto što ,,,,,,,, po forumima, ako ništa ,bar za svoj klub Zenicu !! Onaj momak tamo sa ,par djece ,,,aktivnost ravna mom 2 startu sad u Vipavi "Dass ist eine Neuigkeit" dass ich etwas Neues geschaffen habe, und wass wird... Und macht jetzt ihr und die anderen im Ausland etwas anstadt dass ihr im Forums............ und wenn auch nichts, dan nur fur eueren Club Zenica!! Und dieset junge Mann, mit ein paar Kindern, seine Aktiviteten sind gleich wie zweiter Start in Vipavi: ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | andjelko.z - 13/12/2007 18:58 Eto opet,ja stvarno neznam sta si htio sa ovim reci.Samnom nemoj o jezicima jer govorim cetiri jezika,osim naseg. A vidim !! ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Aj sad ti,Anđelko i ostali u dijaspori malo povucite umjesto što ,,,,,,,, po forumima, ako ništa ,bar za svoj klub Zenicu !! Onaj momak tamo sa ,par djece ,,,aktivnost ravna mom 2 startu sad u Vipavi Nisam ja ""FARIZEJ"". ----- Efteling | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | sony - 13/12/2007 18:22 I ne ujedaj jer češ bit kažnjen jenjetom s ražnja u mostaru !!! Moze ,ja janje ,a ti pice!! ----- Efteling | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | AJ dobro !! a Andjelko upaljač ,,da potpalimo vatru !!!! ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | sony - 13/12/2007 21:00 :: AJ dobro !! a Andjelko upaljač ,,da potpalimo vatru !!!! ----- Efteling | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | sony - 13/12/2007 18:45 Weisst du was Sony, dich kann kein Mensch festhalten, weder am Kopf noch am Schwanz, was bedeutet, du schreibst ein wenig unverschtendlich, so kann ich deine Asoziaonen nicht verstehen, und du kannst es nicht glauben ich bemuhe mich. Evo malo treniraj jezike a bogami i FF Govori bre srpski da te i mi razumemo | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | http://www.vzsbih.org/cms/ Stranica V/Z saveza u BiH ""još se radi ,, priprema itd ,itd "" Ipak se o_kreče !!!! (Pogotovo kad malo zagalamiš,povisiš ton,,izlaješ se,,,,) Edited by sony 21/12/2007 22:14 ----- | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |