| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
3. Fizirov F1N i F1N-150 indoor open Moderators: dlaka Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
onajkojijest |
| ||
Veteran Location: Ludbreg | Link na raspis. Molim Bojana da otvori prijave. ----- Geci | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Prijave - http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=209 ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Mimi |
| ||
Extreme Veteran Location: Ludbreg | Za one koji još nisu bili kod nas karta i par slika dvorane, te podsjetnik da je natjecanje 23. ožujka 2014. (nedjelja), pa bih molio prijave zainteresiranih kako bismo mogli što kvalitetnije pripremiti natjecanje. Karta: https://www.bing.com/maps/default.aspx?v=2&pc=FACEBK&mid=8100&rtp=ad... GPS Dvorana u ludbregu... 46° 15' 4.76", 16° 36' 32.90" ----- Pozdrav Mimi | ||
Mimi |
| ||
Extreme Veteran Location: Ludbreg | Za one koji još nisu bili kod nas karta i par slika dvorane, te podsjetnik da je natjecanje 23. ožujka 2014. (nedjelja), pa bih molio prijave zainteresiranih kako bismo mogli što kvalitetnije pripremiti natjecanje. Karta: https://www.bing.com/maps/default.aspx?v=2&pc=FACEBK&mid=8100&rtp=ad... GPS Dvorana u ludbregu... 46° 15' 4.76", 16° 36' 32.90" (dvorana3.jpg) (dvorana1.jpg) (sl2.gif) (sl4.gif) Attachments ---------------- dvorana3.jpg (133KB - 400 downloads) dvorana1.jpg (54KB - 377 downloads) sl2.gif (136KB - 420 downloads) sl4.gif (24KB - 411 downloads) ----- Pozdrav Mimi | ||
dominik |
| ||
Veteran | Pozdrav društvu iz Ludbrega i jedna molba, nekako imam osjećaj da bi Zobec ili Dlaka mogli napasti svjetski rekord pa ako se može dogovoriti da grijanje bude dobro nahajcano, a mi ostali bi trebali zdušno navijati da se ostvari taj rezultat. Pozdrav od Dominika! | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | dominik - 14/3/2014 09:55 Pozdrav društvu iz Ludbrega i jedna molba, nekako imam osjećaj da bi Zobec ili Dlaka mogli napasti svjetski rekord pa ako se može dogovoriti da grijanje bude dobro nahajcano, a mi ostali bi trebali zdušno navijati da se ostvari taj rezultat. Pozdrav od Dominika! Nažalost niš od toga. Dvorana je viša od 8 metara. Nacrt nije točan.
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dominik |
| ||
Veteran | Šteta | ||
gigo15 |
| ||
Veteran Location: valpovo | Evo i nove tablice za Kup Hrvatske! Attachments ---------------- F1N_Kup_Hrvatske_2014(1).xls (53KB - 395 downloads) ----- Zašto piloti kamikaze nose kacige?? | ||
onajkojijest |
| ||
Veteran Location: Ludbreg | Jos jednom hvala svima koji su dosli i nadam se da se vidimo i slijedece godine. Evo i rezultata... Attachments ---------------- 3FizirovF1NIndoorOpen.pdf (69KB - 474 downloads) ----- Geci | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Odlična tekma. Čestitke svima, a posebno najbolijima:-). Organizator se 5!!!. 150ice izuzetno zanimljve zbog slaloma među preprekama. U F1N na treningu sam odletio nekoliko 50+ letova (Mimi štopao), ali nažalost, to nisam potvrdio i u službenim letovima :-(. Mateja Tomić dobila "žvaku" za fer play. Fotke s proglašenja: (150-osnovnoskolci.jpg) (150-juniori.jpg) (150-ukupno.jpg) (F1n-osnovnoskolci.jpg) (F1N-juniori.jpg) (F1N-ukupno.jpg) Attachments ---------------- 150-osnovnoskolci.jpg (190KB - 387 downloads) 150-juniori.jpg (191KB - 396 downloads) 150-ukupno.jpg (170KB - 403 downloads) F1n-osnovnoskolci.jpg (150KB - 393 downloads) F1N-juniori.jpg (162KB - 386 downloads) F1N-ukupno.jpg (173KB - 407 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |