| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Belišće Indoor Open 2013 Moderators: dlaka Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb |
Prijave - http://aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=205
----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
gigo15 |
| ||
Veteran Location: valpovo | Pozdrav svima, evo za pomoć onima koji ne znaju put, evo karte kako da dođete u dvoranu iz smjera Valpova, tj. sa osječke strane. U prilogu je i jedna fotografija dvorane. ----- Zašto piloti kamikaze nose kacige?? | ||
gigo15 |
| ||
Veteran Location: valpovo | . (cm.jpg) (karta Beli����e.bmp) Attachments ---------------- cm.jpg (53KB - 355 downloads) karta Beli����e.bmp (245KB - 411 downloads) ----- Zašto piloti kamikaze nose kacige?? | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | MOLIMO U IME ORGANIZATORA NATJECATELJE DA SE PRIJAVE NAJ KASNIJE SUTRA DO 12,00 RADI ORGANIZACIJE HRANE UNARIJED ZAHVALJUJEMO | ||
gigo15 |
| ||
Veteran Location: valpovo | Pozdrav svima, evo i završne tablice Kupa Hrvatske za 2013. godinu! Attachments ---------------- F1N_Kup_Hrvatske_2013 (1).xls (81KB - 382 downloads) ----- Zašto piloti kamikaze nose kacige?? | ||
zlulic |
| ||
Veteran Location: Zagreb, Hr | U obje tablice s rezultatima bi u prvom retku, zadnji stupac, trebalo promjeniti naslov "Bolja 3" u "(Naj)bolja 4" ili u čitavom stupcu popraviti formulu koja zbraja četiri najbolja rezultata, a ne kao što naslov kaže samo tri. | ||
gigo15 |
| ||
Veteran Location: valpovo | Pozdrav, ispričavam se na grešci. Jučer u onoj žurbi nisam to promijenio makar je u tablicama zbroj 4 najbolja natjecanja, evo ispravke. Attachments ---------------- F1N_Kup_Hrvatske_2013 (1).xls (76KB - 385 downloads) ----- Zašto piloti kamikaze nose kacige?? | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Molio bi i rezultate tekme. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
pilot darko |
| ||
Regular | Molio bi ako ima lista rezultata iz Belišča Naravno sve čestitke NAJBOLJIMA. Pozdrav!!!! Edited by pilot darko 24/11/2013 18:00 | ||
gigo15 |
| ||
Veteran Location: valpovo | Evo rezultata koje sam ja dobio među različitim papirima sa stola, tu fali još jedna stranica u kategoriji F1N. Nadam se da sam vam malo pomogao. Čini mi se da je kolega Vilim dobio rezultate na USB. pozz ----- Zašto piloti kamikaze nose kacige?? | ||
gigo15 |
| ||
Veteran Location: valpovo | Datoteke su bile prevelike evo ih sada. (1.jpg) (2.jpg) (3.jpg) Attachments ---------------- 1.jpg (221KB - 366 downloads) 2.jpg (140KB - 348 downloads) 3.jpg (200KB - 355 downloads) ----- Zašto piloti kamikaze nose kacige?? | ||
Vilim |
| ||
Veteran Location: Karlovac | Evo: Attachments ---------------- F1N Beli����e - 2013-unijeti natjecatelji NOVO.xls (69KB - 401 downloads) | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |