| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
CIAM Moderators: dlaka Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Modelarska komisija -> Prijedlozi za raspravu na MK | Message format |
Mimi |
| ||
Extreme Veteran Location: Ludbreg | Poštovani članovi Modelarske komisije, javljam se zbog problema na koji smo naišli u pokušaju predaje kandidature našeg kluba za eventualnu organizaciju Svjetskog prvenstva u F3K 2015. Prema naputku predsjednika MK kontaktirao sam gosp. Zorana Lulića, Nažalost on već duže vrijeme nije bio na sjednicama CIAM-a, jer mu HZS nije podmirio putne troškove te je podnio ostavku. Time je Hrvatska ostala bez jedinog predstavnika u CIAM-u i sve eventualne kandidature hrvatskih klubova u budućnosti je nemoguće predati. Obzirom da je slijedeća sjednica CIAM već 18-20. 4. 2013 mišljenja sam da bi taj problem morali pod hitno riješiti. LP Mimi ----- Pozdrav Mimi | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
zlulic |
| ||
Veteran Location: Zagreb, Hr | Mimi i ja smo neki dan razgovarali, ali izgleda da je došlo do šuma u komunikaciji, pa radi korektnosti moram napisati par ispravaka. Na sjednice CIAM-a nisam išao zadnje dvije godine tj. 2011. i 2012. Razlog neodlaska nije da mi HZS nije platio putne troškove, nego smo u proljeće 2011. zaključili da sa znatno smanjenim financiranjem HZS-a od HZTK jednostavno nema dovoljno novaca da se ode na sjednicu. Bio sam stava da je pametnije i onaj minimum novaca predviđen za aeromodelarstvo bolje preusmjeriti u troškove reprezentacija. Treba imati na umu da odlazak na sjednicu CIAM-a košta cca 7000 kn (kako god okreneš i putuješ treba četiri dana, dva dana puta i dva dana sjednica). Ostavka je bila na članstvo u IO HZS-a, ali nije prihvaćena iako se konzumira. I dalje dobivam materijale CIAM-a i kad se nešto interesantno pojavi prosljeđujem izbornicima. Kao što sam u telefonskom razgovoru rekao – kandidatura za organizaciju bilo kojeg natjecanja bez da se održi prezentacija jednostavno nema nikakve šanse. Iako je uobičajeno da prezentaciju održi delegat može je održati i bilo tko drugi. U ovom slučaju osnovni problem je financiranje putnih troškova, što u neku ruku spada pod rizik organizatora jer nema garancije da će izložena prezentacija kandidature osigurati i dobivanje organizacije natjecanja. | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Možda je u trenutnoj situaciji rješenje da pošaljete kandidaturu CIAM-u, a dogovorite s nekim iz F3K branše, koji je delegat u CIAM-u, ili nekoga tko može lobirati delegate. Dakle, kontaktirati sve prijatelje iz F3K da nagovore svoje delegate da glasaju za vas. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
zlulic |
| ||
Veteran Location: Zagreb, Hr | Ove godine: CIAM Bureau Meeting - Thursday 18th of April 2013 (za prijavu kandidature manje bitno) CIAM Plenary Meeting (at the Mövenpick Hotel) - Friday 19th and Saturday 20th of April 2013 | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |