| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
SREM KUP 2013 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | BRAVO ŽELJKO,BRAVO VINKO !!!!!!!!!! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | toni - 27/5/2013 14:25 BRAVO ŽELJKO,BRAVO VINKO !!!!!!!!!! Ma jašta ,,,, čestitke !! ----- | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | E Sonjo, da znaš da si nam falio k'o hleb po onom kijametu! Šta ćemo druže, posao je posao, uvek na prvom mestu i kad mu vreme nije. | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | Evo jedne radosne novosti za mene.Sjedim ja sa suprugom prije sat vremena u kaficu kad mi stize poruka kad ono broj iz srbije i pise citiram ovako"NAŠAO SAM TI AVION"jupiiiiiiiiii ja odmah nazovem Toyu Gostojića i zamolim ga da ga pokupi pošto je on najbliži Aradecu i sad cekam da mi javi da je sve ok i da je pšokupio moj model .Eto konačno se i meni jednom osmjehnula sreća .Čim mi se Toza javi obavjestiću vas da je sve proteklo normalno i da je model u sigurnim modelarskim rukama ----- only the sky is our limit | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | To je dobra vjest !! Samo ,,,,, jesi siguran da si sjedio baš u kafiću i to sa suprugom ??I daj bar tačno vrijeme . To ,,prije sat vremena i nije ti neka "dimenzija " ----- | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | To i nije toliko bitno Sonjo druze bitno je da opet imam svoj model zar ne????A Toza je kontaktirao tog lika i dogovorili se oko pruzimanja ----- only the sky is our limit | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Eto vidiš !!! samo to zadnje ,,,,,je bitno ! ----- | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Sonjo, ja verujem da je čovek rekao istinu,samo nije precizirao sa čijom suprugom sedi. To ti je isto kao ona priča kad tri prijatelja odu na izlet i dvojca povedu žene a treći "prijateljicu". Naruže ga oni zbog toga a on ih pita: "dobro u čemu je problem? Da li sam ja poveo svoju švalerku?" Oni mu potvrdno odgovore. A on će im na to: "pa eto vidite,ja sam poveo svoju a vi tuđe švalerke" Edited by Tica 29/5/2013 09:12 ----- Mića Tica | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Taj vic me je opet podsetio na "pripreme" domaće ekipe i sudija u Petak veče na Ečkoj ... Muzička zavesa: "U mog strica osam kobasica ..." Edited by martin 29/5/2013 15:32 (pripreme.jpg) Attachments ---------------- pripreme.jpg (29KB - 360 downloads) | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |