| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
15. Novuk cup Tapolca (F1H) Moderators: Leki Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Pozdrav, samo na kratko da javim, po prekrasnom vremenu i super livadi završen je 15. Novum cup. Maja je osvojila treće mjesto među juniorima, 3 sec su joj falile do fly off-a, a ja drugo mjesto tek nakon trećeg fly off-a. Mađari imaju rangirano posebno seniore posebno juniore, i bilo nas je nekako podjednako od oko četrdesetak takmičara. | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Čestitke ! Znači valcalo se je u flyoff-u 'sve u šesnaest'. Diogen ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Par slikica je na http://picasaweb.google.hr/h.kreso/15NovumCupTapolca Rezultate ću staviti kad ih dobijem | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Bravo Maja i Krešo! | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Čestitke! ----- nenad | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Pozdrav, nakon nekoliko e-mailova konačno dobih rezultate. U prilogu Attachments ---------------- Novum 2007 F1H.pdf (25KB - 46 downloads) | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Čestitam obitelji Hrastovec. Krešo jel dobar filing u fly off-u ?? | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Bogme, bilo je napeto do kraja. U prvom smo imali 5 min radno vrijeme i 2 min max. Ja sam nakon trečeg okreta bio u stupu i otkačio. U drugome su smanjili radno vrijeme na 3 min i max 3 min. Kako sam bio na drugoj strani gdje baš i nije držalo, sletio sam sa sajlom nakon dvije min, ali sam zato u drugom pokušaju odmah našao stup jer sam se odmah uputio na tu drugu stranu. (Uh, al sam se zapuhao). Modeli su otišli užasno visoko, ali daleko svega petstotinjak metara, možda i manje. E onda u trećem je radno vrijeme skraćeno na 30 sec, i max na 3 min. Tad je malo zapuhalo, i ja sam ga malo jače povukao odmah za direktni start, pa mi je model otišao previše unutra, te nisam baš nešto previše dobio sa buntom. Na kraju su Mađari fer zapljeskali obojici. Samo da napomenem da sam letio s novim modelom kojeg sam tek u subotu sastavio i reglirao. Usput smo malo trenirali i F1A, jer su i slovenci imali mali neslužbeni trening jer imaju ovaj vikend državno. | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |