| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
3.Internocional indoor open Čeminac Moderators: dlaka Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | Obavijest za sve u Čemincu će biti nagrade za dob od 1 godine do 10 godina u kategoriji F1N-150 n i proglašenje odmah po završetku kategorije zato povedite svoju djecu mlađe prijatelje i unuke. ORGANIZATOR | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | Provedite sutra 1 prijatan dan sa svim tim klincima, nazalost nismo uspijeli da dodjemo iako smo planirali ali zato se vidimo na Kupu Slavonije i Baranje na proljece pozz svima i sretno sutra ----- only the sky is our limit | ||
zoli |
| ||
Member Location: požega | Lijep provod svima, ja nažalost ponovo dobio longetu na ruku :-( | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Danas je bilo mnogo osvajača trofeja pa umesto nabrajanja svima srdačne čestitke. Stigli smo kući, umorni ali veseli. Još jednom pozdrav i vidimo se u Pazovi! | ||
Laca |
| ||
Veteran Location: Beograd | Cestitke pobednicima u Cemincu ! Zao nam je sto Boca i ja nismo ucestvovali, ali mene je sprecila jaka migrena, kao posledica pranja kose kod frizera, dan ranije. Inace je sve bilo spremno za nase ucesce. Cak smo se i prijavili. Ne vidim jos zvanicne rezultate sa takmicenja ? Nadam se da ce ih uskoro biti. | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Upravo stigli rezultati.
Attachments ---------------- 6_Indoor_Ceminac_2013..xls (96KB - 511 downloads) ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Stigo i video: ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
bug |
| ||
Member | Pozdrav svima i čestitke pobjednicima mi nažalost nismo mogli doći jer sam nažalost morao raditi ali se nadam da ćemo se ubrzo vidjeti | ||
gigo15 |
| ||
Veteran Location: valpovo | A stigla i tablica za Kup Hrvatske Bojan-edit: Igore, fajlu ne smiješ brisati nastavak (.xls). Popravio sam. Attachments ---------------- F1N_Kup_Hrvatske_2013.xls (47KB - 434 downloads) ----- Zašto piloti kamikaze nose kacige?? | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Slike s proglašenja. (F1N-150OS.jpg) (F1N-150jr.jpg) (F1N-150.jpg) (F1NOS.jpg) (F1Njr.jpg) (F1N.jpg) Attachments ---------------- F1N-150OS.jpg (137KB - 370 downloads) F1N-150jr.jpg (154KB - 381 downloads) F1N-150.jpg (168KB - 419 downloads) F1NOS.jpg (166KB - 394 downloads) F1Njr.jpg (159KB - 371 downloads) F1N.jpg (148KB - 362 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dragan |
| ||
Member Location: Vukovar | cestitke pobjednicima a fotke iz ceminca su na https://www.facebook.com/pages/AeroBorovo/240297052677782?fref=ts | ||
Laca |
| ||
Veteran Location: Beograd | Fotke su fenomenalne. Sve cestitke fotografu, predpostavljam profesionalcu. | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |