| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Ante Franić-Toni danas slavi 40. rođendan Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> OT | Message format |
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Majstoru s mora,sve najbolje za okruglih 40.Sretno! (rodjendan2.jpg) Attachments ---------------- rodjendan2.jpg (63KB - 3478 downloads) | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
dominik |
| ||
Veteran | Sretan rođendan majstoru s mora | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Sretan rođendan!!! ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Majstore s mora ,,iz zraka ,,, (sa kopna--moraš još trenirat !! ) Sritan ti rođendan ! ----- | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Sretan rođendan ! ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | SRITAN TI Rođendan Barba ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | sretan rodjendan | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Prijatelju, sretno i veselo ti bilo na današnji dan !!! Edited by vinko 22/2/2012 17:34 | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Svakog dobra ti zelim, najprije puno zdravlja i srece! I kraljice kao:
----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | SRETAN RODJENDAN... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Sritan ti rodjendan grataljko moja,neka bude sretno i veselo!! ----- Efteling | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Fala svima na lipin željama!!!!!!!!!!!!! | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Sa zakašnjenjem sretan rođendan i sve najbolje ( pa isti si znak u horoskopu kao Severinin Aca) | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |