| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
3. Požega indoor open Moderators: dlaka Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
zoli |
| ||
Member Location: požega | Znači 12.11.2011 je natjecanje u Požegi (najavljujem tako da si ostavite koji model i za tekmu u Pž, a ne da sve skršite u Zaprešiću) ;-) Dvorana će biti slobodna od 7,30 sati, početak natjecanja u 8,30. Raspis šaljem sutra ili u četvrtak Bojanu pa molim da se otvore i prijave. Vidimo se u naravno prije u Zaprešiću. LP, Zoli | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
bug |
| ||
Member | Možeš li staviti neke podatke o dvorani | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Zoltan:"Dvorana Grabrik, dimenzije 45x25, visina 9 m, još ima i nešto mjesta iznad tribina".
(Dvorana Pozega.jpg.jpg) Attachments ---------------- Dvorana Pozega.jpg.jpg (192KB - 494 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Kako do dvorane ... | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Put do dvorane: 1) Za one koji dolaze iz ZG: na ulazu u PŽ 100 m nakon benzinske odvojiti se desno i samo ravno do trga (centar), poslije trga 150 m sa desne strane je dvorana, malo je uvučen ulaz (parking) 2) Smjer SB, kad uđete u grad na prvom kružnom toku proći ravno (drugi izlaz), cesta je laganu uz brdo i poslije drugog "ležećeg policajca" cca 10-20m skrenuti lijevo u dvorište (parking) 3) Iz OS pratiti glavnu cestu i u trećem kružnom toku (Da, trećem ;-) )prvi izlaz lagano uz brdo i nakon "policajca" lijevo u dvorište ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Nakon Zaprešića poredak u Kupu za kategoriju F1N je slijedeći. F1N-150 uskoro. (F1N-Kup-2011_1.jpg) (F1N-Kup-2011_2.jpg) Attachments ---------------- F1N-Kup-2011_1.jpg (193KB - 332 downloads) F1N-Kup-2011_2.jpg (175KB - 353 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Poredak u Kupu F1N-150. Nakon 7 godina vođenja Kup-a u F1N i F1N-150, vrijeme je da se tog posla prihvati netko drugi. Molim Vas sve da razmislite, te da u Belišću imenujemo novog voditelja Kup-a. Hvala. (F1N-150-Kup-2011_1.jpg) (F1N-150-Kup-2011_2.jpg) (F1N-150-Kup-2011_3.jpg) Attachments ---------------- F1N-150-Kup-2011_1.jpg (196KB - 357 downloads) F1N-150-Kup-2011_2.jpg (168KB - 387 downloads) F1N-150-Kup-2011_3.jpg (172KB - 381 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ma nema smisla ništa mijenjati kad to tebi tako dobro ide ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Bojan - 9/11/2011 22:47 Ma nema smisla ništa mijenjati kad to tebi tako dobro ide Vidi kandidata
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
zoli |
| ||
Member Location: požega | Vidim da je neka greška na raspisu pa ću ukratko o sutrašnjem natjecanju. Dvorana je slobodna od 7,30 sati, trening do 8,30, otvorenje 8,45, početak natjecanja u 9,00. | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | pa šta ne vičeš? evo sad se može do raspisa (krivi naziv pdf-a) http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=156
----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Danas su Božo i Kata nabavili i novu dodatnu opremu (stolice) i toliko pričaju o ovome da me prosto izazivaju da dođem, ali ipak treba spremiti 8 klinaca za sutradan. Želim vam lepo i ugodno takmičenje! | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Nezvanično javio Božo telefonom: F1N 150 1. Balaško 2. Kosir 3. Bojan F1N 1. Kosir 2. Masnjak 3. Zoltan | ||
zoli |
| ||
Member Location: požega | Hvala svima !!! Evo i rezultata... Attachments ---------------- 3.Pozega Indoor f1N 2011.xls (64KB - 501 downloads) | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Bio sam prvi put u Požegi i bi to moj (najsećniji) grad!? Postigao sam najbolje svoje rezultate u "niskim" halama u F1N150 i F1N, i posebno bio zadovojan, makar na "pet minuta" zbog ovog: A, morao sam zamoliti Dominika i za ovaj snimak: Vidi mi se po licu da sam znao da će kratko trajati, samo toliko dok Bojan, Zoltan i društvo "uštimaju" ruke !!
Hvala domaćinu Zoltanu i kompaniji, bio je to veoma prijatan boravak u Požegi, vidimo se i iduće godine! Edited by Bozo 15/11/2011 09:09 | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |