| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Raspis za 12. F3J Memorijal Dragutina Novaka Moderators: Dubravko Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F3J | Message format |
specinar |
| ||
Veteran Location: Zagreb | U prilogu. LP, Saša Attachments ---------------- 12.Memorijal Dragutina Novaka2011.doc (62KB - 439 downloads) | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb |
Prijave: http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=146
----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
specinar |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Hvala Bojane. LP, Saša | ||
specinar |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Završio je još jedan memorijal po vremenu o kakvom smo mogli samo sanjati. Sunčano vrijeme sa puno termike i zanemarivim vjetrom mamilo je na kratke startove što su neki obilato koristili. Zapravo, to je najbolje iskoristio Arijan jer kad pogledam njegov score card nema starta ispod xy:58. Obični smrtnici su se morali zadovoljiti sa 4-5 sekundi kraćim letovima i biti sretni ako su približno sletjeli u 100 kako im nebi napravio dodatnu razliku. Letjelo se ukupno 8 kvalifikacijskih letova, što je bio uvjet za oduzimanje najlošijeg rezultata te 2 finalna leta. Ukratko, rezultati su sljedeći: Seniori: 1.Arijan Hucaljuk 2.Saša Pećinar 3.Marijan Balaško Juniori: 1.Balaško Marijan 2.Miro Suver Nažalost, imali smo i dva pada. Boris, povratnik među jotičare, ostao je najvjerojatnije bez struje u prijemniku i totalno skršio svog Xperience-a. Šteta, jer mu se to dogodilo 30-tak sekundi pred slijetanje. Drugi pad se dogodio Šiki, najvjerojatnije zbog zamjene modela u letu. Za one koji poznaju teren, model je pao daleko iza pruge u smjeru vodotornja. Srećom, model je pronađen, a nastradao je nos modela pa mi se čini da popravak neće biti prezahtjevan. Detaljni rezultati su u prilogu, a uskoro i par fotki. LP, Saša | ||
specinar |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Eh, da evo i priloga. Attachments ---------------- Rezultati - F3J Memorijal DN 2011.xlsx (30KB - 431 downloads) | ||
specinar |
| ||
Veteran Location: Zagreb | i fotki... (Otvaranje.JPG) (Gazda od logistike.JPG) (Mirko spijunira.JPG) (Pogodi tko sam.JPG) (NajJoticar.JPG) (The Best of.JPG) Attachments ---------------- Otvaranje.JPG (65KB - 354 downloads) Gazda od logistike.JPG (88KB - 361 downloads) Mirko spijunira.JPG (76KB - 339 downloads) Pogodi tko sam.JPG (57KB - 362 downloads) NajJoticar.JPG (89KB - 351 downloads) The Best of.JPG (70KB - 347 downloads) | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Svaka čast Arijanu, vjerujem da je start bio ekstremno kratak i da je sletio u zadnji tren, ali da je startao i iz ruke ovo je neostvarivo. Mislim da je ljudska reakcija negdje oko 0,2 sec. Dakle, uzmimo na primjer da je reakcija duplo brža (0,1) i ako je model napustio ruku za 0,1 sec, da je šlep trajao 0,1 i da je sletio 0,1 sekundu prije signala u zbroju je to 0,3, duplo više nego na štoperici. Ovo je očigledna pogreška mjeritelja vremena (Pogodi_tko_sam[1].JPG) Attachments ---------------- Pogodi_tko_sam[1].JPG (57KB - 375 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ne nužno. Pretpostavljam da se radno vrijeme puštalo s nekog CD playera, a nije rijedak slučaj da tada bude duže od 10 min. Ako je to bio slučaj, sudac je mogao izmjeriti upravo ovakvo vrijeme. Naravno, Nisam bio tamo pa samo nagađam. ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | Ovim putem bi se još jednom zahvalio kompletnom jotičarskom društvu koje je bilo u Križevcima i ostalima sa livade koji su bez rezervno pomogli u pronalaženju mog modela a posebno Marijanu i Siniši koji su pronašli model....... Šika | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |