| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
JANJETINA cup-- non Wcup Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 5 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Nevalja ,,nevalja ,,,mokro ,,kiša ,,magla ,,,ladno ,,,, ,,,sutra vjerovatno ,,,,95% odgoda ,,,,,, ----- | ||
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje | "Live" from Bjelopolje još malo: http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/forums/thread-view.asp?tid=195... (091.jpg) (092.jpg) (093.jpg) Attachments ---------------- 091.jpg (114KB - 307 downloads) 092.jpg (173KB - 391 downloads) 093.jpg (146KB - 346 downloads) ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
dominik |
| ||
Veteran | Prema priloženim fotkama, a i vremenska prognoza baš ne govori da će se moći održati plamen za ražanj mislim da bi trebalo tražiti novi termin za druženje. | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | http://www.yr.no/place/Croatia/Lika-Senj/Titova_Korenica/long.html http://www.wetter.com/kroatien/plitvica/HR3193175.html EE tako ! nije baš veselo vrijeme što se iz priloženoga i vidi ! Kako večina iz razgovora misli trebali bi odgodit za neki ljepši tjedan , kako bi sve prošlo ugodnije ,ljepše ,bolje ! Tako da je ODGODA """"-------------do daljnjega !! Možda 14-15. 5.?? Dogovoričemo se ! **** Ima u svemu tome i 2 dobre stvari !! 1. jednom janjetu spasili smo život !! 2. Omi je konačno spremio modele ---( pa vi u F1A gledajte kako i šta ?? Mogo bi on u Italiju ko selektor i takmičar !! ) ----- | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | 2. Omi je konačno spremio modele --- I šta se dogodi - kijamet. Možda je to poruka sa više instance da zakopane stvari trebaju ostat di jesu : Edited by Omi 28/4/2011 11:37 ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | danas sam zapalio vatricu kod kuće,a Bihać je prilično niže od BP.Juče sam bio na Plitvicama i 8 C je bilo poslijepodne.Dakle sjedite gdje jeste do sunčanijih dana kakav se baš i ne predviđa za subotu.Nedjelja će navodno biti nešto toplija ! Lika je to ! :-( | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Organizator i idejni tvorac Janjetina W cup-a pozdravlja raju tamo negdje iz kamiona i želi da potakne članove foruma da ne zaborave razmotriti slijedeći vikend kao termin za održavanje nevedene tekme! Obzirom da je ovaj non W Cup u sjeni najvećeg FF događaja u svijetu (po važnosti dolazi odmah poslije njega),zadužen sam od Sonje da potaknem članstvo na razmišljanje o ovom predloženom datumu jer moramo imati približan uvid u broj takmičara,sudaca,startnih mjesta i na kraju krajeva ražnjeva ! Ovaj vikend je idealan ali šta se može,nadati se i slijedećem da bude bar sličan ! | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 5 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |