Extreme Veteran
Location: Međimurje | Moje pohvale idu organizatoru na besprijekornoj organizaciji bez ikakvih zapleta te nesuglasica, sve je proteklo u vrlo lijepom i prijeteljskom ozracju, zatim odlicnim letovima juniora a pogotovo Igoru (koji je cak bio prvoplasiran u kvalifikacijama) te Balasku koji su osvojili 2/3 mjesta na pobjednickom postolju. Valja pohvaliti i dva nova F5J pilota tj. Nenada i Tomislava koji su skupili hrabrosti i prvi puta se pojavili na natjecanju - nadamo se da ce i u buduce biti u nasem drustvu.
Vrijeme je bilo raznoliko od mirnog do jako vjetrovitog, tako da oni najlaksi modeli ovaj puta nisu bili u prednosti (osobno sam letio sa tezim baterijama i modelom blizu 370gr.). Nazalost bilo je i nekoliko lomova odnosno gubitaka modela ali se nadam, da vec do iduce tekme biti sve spremno za nove pobjede.
Pozdrav Sisku do iduceg susreta... ----- Što je to EPOXY smola?
EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. |
Member
Moje pohvale idu organizatoru na besprijekornoj organizaciji bez ikakvih zapleta te nesuglasica, sve je proteklo u vrlo lijepom i prijeteljskom ozracju, zatim odlicnim letovima juniora a pogotovo Igoru (koji je cak bio prvoplasiran u kvalifikacijama) te Balasku koji su osvojili 2/3 mjesta na pobjednickom postolju. Valja pohvaliti i dva nova F5J pilota tj. Nenada i Tomislava koji su skupili hrabrosti i prvi puta se pojavili na natjecanju - nadamo se da ce i u buduce biti u nasem drustvu.
Vrijeme je bilo raznoliko od mirnog do jako vjetrovitog, tako da oni najlaksi modeli ovaj puta nisu bili u prednosti (osobno sam letio sa tezim baterijama i modelom blizu 370gr.). Nazalost bilo je i nekoliko lomova odnosno gubitaka modela ali se nadam, da vec do iduce tekme biti sve spremno za nove pobjede.
Pozdrav Sisku do iduceg susreta...
Uh! ja se isto tako zahvaljujem na pomoci od strane svih natjecatelja, nije mi bilo jednostavno prvi puta letjeti na natjecanju, doduše puno mi je pomogao karlo (drveni) i par drugih natjecatelja. vidimo se i na iducem natjecanju |