| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
kup slobodnoleteci Moderators: dlaka Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Modelarska komisija -> Prijedlozi za raspravu na MK | Message format |
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Tko je zadužen za kup F1ABC ??? Već godinama ništa od kupa. Zechner je zadnji zaduženi (ako se ne varam)...ali ništ od toga. Razriješite - zadužite nekog. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Isto stvar zanima i mene. Ako me memorija služi, zadnje proglašenje F1ABC Kupa je bilo na 1. MVK-u (Lučko). Nakon toga ja više nisam skupljao nofce za Kup, a dali netko je, neznam. Vidim da se na Kupu Slavonije i Baranje lova sakupljala (vidi raspis, a i na uplatnici startnine se vidi). Dakle, tko je zadužen ? Ako takvog nema, treba pod hitno nekog zadužiti. Osobe zadužene za Kupove su: F1H: Diogen Sacher F1N: Kosir F3J: Kosir F3K: ?? F5J: ?? F1ABC: ?? ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Prije godinu dana sam postavio isto pitanje, ni pisma, a ni razglednice. Počinje sezona (ili već traje), a za neke se kategorije još uvijek nezna tko je zadužen za Kupove. Lova se nekim automatizmom (copy-paste raspisi?), a Kupovi se ne proglašavaju. Dake, koliko je meni poznato, stvar stoji ovako: F1H: 2008. bio Sacher, a 2009. nitko i Kup nije proglašen F1ABC: ??? F1N: Kosir F3K: ??? F3J: Kosir F5J: Štefičar Nadam se da za godinu dana neću trebati ponoviti isto pitanje
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Istrijan |
| ||
Veteran Location: Pula | Isto pitanje sam postavio prije... (zaboravih)! Sad gledam raspis za Mem. S.P. u Sisku F1H juniori gdje se uredno skuplja +5kn za dodjelu kupa RH a te kante nema godinama(važi i za F1A)!! | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Izgleda da sam ja zadnji skupljao za 2007 godinu i to samo za F1H. Kup je bio proglašen na Fištroviću, a ta tekma će mi ostati u posebnom siječenju. Padao je snijeg. ----- nenad | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Istrijan - 12/4/2010 19:06 Isto pitanje sam postavio prije... (zaboravih)! Sad gledam raspis za Mem. S.P. u Sisku F1H juniori gdje se uredno skuplja +5kn za dodjelu kupa RH a te kante nema godinama(važi i za F1A)!! Ja sam skupljao+5 kn za 2008. g F1H i Kup je proglašen na posljednjoj tekmi te godine u Pribislavcu. Naredne godine (2009.) nismo ni ućestvovali u F1H kupu, a tako će najvjerojatnije biti i ove. Damir ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | I koji je nakraju stav MK...ima li ga uopće. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
tepi |
| ||
Veteran Location: Sisak | Koliko ja znam MK ima stav citiram: Zapisnik sa sjednice modelarske komisije održane u Ludbregu 21.listopada 2009. godine Potvrđeni su postojeći i imenovani novi povjerenici za pojedine kategorije: F1N,F3J –Kosir ; F5J –Štefičar ; F3K –Frančić ; F1H –Sacher ; F1 A,B,C –Hrastovec Zapisnik je javan, pa svi mogu pročitati detalje. Pozdrav, tepi | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |