| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Krka Cup 2010 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Don |
| ||
Member | Pa čekajte ljudi, mora organizator sfrizirati rezultate i unjet promjene! Čujem (neprovjereno)da u F1A nije više pobjednik Vrtovec nego da je bio bolji Roland! Sačekajmo kakvu če organizator čorbu da nam nalije. LP | ||
boca55 |
| ||
Veteran Location: Beograd | Pa valjda se zna ko su prvoplasirani i kome su dodeljeni trofeji ? ----- Drustvo bez modelarske radionice nece dati pilote-konstruktore nasoj armiji. | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Pa nemojte zajebavat ! ***Treba doći na natjecanje i na kraju vidit i uzet rezultate . ***Netreba u nešto uvlačit ovu dvojicu ,pogotovu ne spominjat njihova imena i riječ " friziranje " *** Ako i ima "čorbe "" ?????? netiče se nikoga "" sa tribina " ***Oču reći ,, nekakve Vaše kućne i okolo-kućne čarolije,, ne vežite za ovu dvojicu,,,nije fer ! ----- | ||
Laca |
| ||
Veteran Location: Beograd | Sony, ako si uzeo rezultate, baci nam na net da vidimo, mada mislim da organizator to mora da uradi. Isao sam i na sajt FAI-a, ni tamo nema rezultata sa Krka kupa. Ljudi se interesuju zbog generalnog plasmana svetskog kupa, gde tu i u jedrilicama i u gumenjacima ima nasih (mislim na bivsu Jugu). Edited by Laca 20/10/2010 18:41 | ||
Don |
| ||
Member | Evo gde ima dima ima i vatre! Rezultati! http://www.krkacup.tk/ Sonjo! bio sam ja tamo i vidio da nešto ne valja! LP Edited by Don 20/10/2010 19:16 | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Roland 1. ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
boca55 |
| ||
Veteran Location: Beograd | Onaj ko bi gore, sad je dole. ----- Drustvo bez modelarske radionice nece dati pilote-konstruktore nasoj armiji. | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Don - 20/10/2010 19:04 Evo gde ima dima ima i vatre! Rezultati! http://www.krkacup.tk/ Sonjo! bio sam ja tamo i vidio da nešto ne valja! LP Vidio sam da nevalja ,,dosta toga ! a vidio sam i da je završilo tako da je mali prvi ,,i na proglašenju 1, ,,i svejedno mi ko je 1-5 -7,, samo kažem da nevalja vezat imena ljudi (takmičara pogotovo ) uz riječ "friziranje " ! ----- | ||
Don |
| ||
Member | sony - 20/10/2010 21:19 samo kažem da nevalja vezat imena ljudi (takmičara pogotovo ) uz riječ "friziranje " ! Kad sam spomenuo friziranje, mislio i napisao sam organizatora! Njih dvojici se opraštam što sam jih spomenuo, nisu oni krivi za to što se dešavalo! LP Dule | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |