| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mostar cup Moderators: Leki Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Nađen Bobin model !! Poslao poruku Toni. On i Bobo su tamo. Bravo majstori!!!!! | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Bravo,,znas li se gdje je sletio u odnosu na onaj put do releja? | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Sada sam se čuo sa Tonijem. Model je bio na vrhu, malo lijevo od relea Edited by darijo 16/8/2011 19:18 | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Sa malim zakašnjenjem čestitka pobjednicima i velika čestitka barba Sokolu na odličnom rezultatu BRAVO BARBA!!!!!!!!!! | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | darijo - 16/8/2011 19:18 Sada sam se čuo sa Tonijem. Model je bio na vrhu, malo lijevo od relea Znaci bas na vrhu zadnjeg brda gdje nismo isli ,neka je on njega nasao | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | toni - 16/8/2011 19:26 Pridružujem se čestitkama!Sa malim zakašnjenjem čestitka pobjednicima i velika čestitka barba Sokolu na odličnom rezultatu BRAVO BARBA!!!!!!!!!! | ||
marioxy |
| ||
New user Location: Mostar | Evo malog videa sa natjecanja: http://www.youtube.com/watch?v=TZaDgtD98Hg | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | Bas mi drago sto su uspijeli da nadu model znam kako boli kad izgubis dobar model,meni se to desilo u Petrovcu prosle godine ali nazalost nisam imao srece kao Toni.SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ----- only the sky is our limit | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | oktobar98 - 18/8/2011 19:25 Model nije moj nego Bobin,ja kad gubin model onda ga izgubin kako triba,da se traži 7 dana ne ko Bobo 1 dan Bas mi drago sto su uspijeli da nadu model znam kako boli kad izgubis dobar model,meni se to desilo u Petrovcu prosle godine ali nazalost nisam imao srece kao Toni.SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | Svejedno bitno je da su ga nasli ----- only the sky is our limit | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | A to ti moj Toni nije nista kao sto vec rekoh ja kad izgubim model ja ga uopste ne nadem smrc)))) ----- only the sky is our limit | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |