| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
IZBORNIK FF REPREZENTACIJE Moderators: Leki Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Pa neka krene.....sa ovog mjesta. Edited by Igor 15/1/2010 19:51 | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | dlaka - 15/1/2010 18:16 Svima koji čekaju proglašenje izbornika, strpite se. Kaj nudite u predizbornoj kampanji? Ja izborniku nosim sutra 3 butelje pravog hercegovačkog Cvičeka ,,,ma ko bio !!! I očeli taj "bijeli dim " ,,,,prije bi Papu izabrali !!! Edited by sony 15/1/2010 21:48 ----- | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | sony - 15/1/2010 20:31očeli taj "bijeli dim " ,,,,prije bi Papu izabrali !!! i...dok cekamo - ajde da malo ljutimo Damjana, kad je Sonjo vec spomenuo cviček: Pride Mariborčan v birtiju v Novo mesto in pravi natakaru:- "Vino prosim!" -"Boste cviček?" - vpraša natakar... "Ne; rekel sam vino!" ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Da, Štajerci su stvarno alergični na Cviček, ali to u glavnom zbog konkurencije njihovim vinima. Al, kda smo na Rabu, i štajerci piju puno Cvičeka. A i Sony ga voli, samo je ta ljubav tajna. Neče, da prizna... A što se izbornika tiče, možemo vam i mi jednog posudit. Da napravi malo reda i kod vas...... :-)) ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Damjan - 16/1/2010 09:28 A i Sony ga voli, samo je ta ljubav tajna. Neče, da prizna... A što se izbornika tiče, možemo vam i mi jednog posudit. Da napravi malo reda i kod vas...... :-)) Ma svi volimo Cvicek - samo neka ga ima, a da bude i nas A za ovo drugo - eto sta uradi tvoj prijatelj Darijo - sad nam se "pomoc" nudi sa svih strana Edited by zzechner 16/1/2010 09:55 ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Dakle, ukratko dok čekate zapisnik: Imali smo dvije kandidature što je pozitivan pomak u odnosu na poslijednjih 10-ak godina jer smo do sada uglavnom nekoga morali nagovarati da se toga prihvati. U raspravi je zaključeno da su oba kandidata dobar izbor i da nećemo pogriješiti bez obzira koga izaberemo iako su karakterno vrlo različiti. kako članovi MK nisu bili potpuno sigurni koga izabrati kontaktirali smo kandidate za reprezentaciju i zatražili njihovo mišljenje. Na temelju tih informacija izabrali smo jednog. Novi Direktor i Izbornik hrvatske FF reprezentacije je Mario Omrčen!
----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | čESTITAM Izborniku sa željom u dobar uspjeh i da mu jedan gumenjak bude VICE šampion Evrope !! ----- | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Čestitam Omiju i Komisiji! Za zeljom da ima duplo novaca - jer ima dvije funkcije, a mi puno zelja Napokon i ono najbitnije - dug, uspjesan i miran staz! ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |