| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
1.Kup Križevaca F5J-N Moderators: belovic, dlaka Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F5J | Message format |
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Čestitam organizatoru na uspješno organiziranom 1.Križevačkom elektrokupu F5J-N. Zanimljiv teren i vremenski uvjeti, trebalo nam je vremena da shvatimo kako letiti model u datim uvjetima... I na ovoj, kao i na prošloj tekmi uveselili su me klupski juniori...nadam se da ćemo postići kvalitetu i kvantitetu kao i prošle sezone. Konkurencija, kvaliteta izrađenih modela i male razlike najboljih pokazuju koliko smo u ovoj nacionalnoj disciplini elektrojedrilica napredovali ! Obzirom da nitko od prisutnih fotografa nije uslikao najljepšu učesnicu Kupa, ispravljam tu nepravdu mojim amaterskim uratkom ! Damir (Mirna.jpg) Attachments ---------------- Mirna.jpg (128KB - 378 downloads) ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Sinisa |
| ||
Regular Location: Srednjaci - ZG | Mimi svska ti dala(čast) ali nepobjediv si. Vidim da si opet dobro skemijo maslinovo, ja sam premalo stavio djevičanskog.Slijedeći put stavit ću kemiju kao za Ludbreg. Pitanje je dali će onda Bombek pustit Kosira na treće mjesto. Pitanje je da li to on može........???????????? | ||
specinar |
| ||
Veteran Location: Zagreb | S obzirom da nas do kraja godine ceka organizacija F3J tekme, a problem sa signalizacijom postoji od prosle godine odlucili smo vidjeti sto se moze napraviti da se signalizacija svede u koliko toliko precizne okvire. Doradili smo wma datoteku koju smo koristili na F5J-N tekmi u Krizevcima pa cu je ovih dana testirati na nasem razglasu. Ako rezultat bude zadovoljavajuci zainteresiranima mogu poslati taj file na mail. LP, Sasa | ||
Daniel |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Hvala organizatorima na dobro odrađenoj tekmi u Križevcima. S obzirom na vremenske uvjete prije natjecanja još je sve skupa dobro ispalo. Zanimljiva lokacija je od svih pilota iziskivala maksimalni trud u svakom letu. Najvažnije je, na bilo kojoj visini, bilo pronaći barem malo dizanja i podignuti se iz te kotline, koja je nemilosrdno spuštala modele. Ručak je bio baš onak kak treba, taman dostatan broj kalorija za zahtjevno drugo poluvrijeme natjecanja. Čestitke najboljima. Razglas je stvarao malo zbunjenosti, pa, ako je samo snimka ta koja je stvarala probleme, onda se predbilježujem za novi CD. Danijel Štefičar | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Evo par slikica iz Karićevog objektiva...malo sam ih porezal, poredal i skomentiral...
Edited by dlaka 14/6/2010 13:26 (dobro jutro dobri ljudi.jpg) (kaj se ceka Mirna-istovar.jpg) (Medjimurski muzi - cizma glavu cuva a kapa ju krasi.jpg) (oprosti mi Danijel nebum vise.jpg) (vrijeme je da se krene...jpg) (...jer sunce je vec ovak visioko.jpg) (judge agreement - ak nikak drugacije - onda posteno.jpg) (kad narastem i ja bum Mimi.jpg) (vidis Geci ovak se to dela.jpg) (kraj velike ljubavi.jpg) (Geci pazi ledja.jpg) (big red guy.jpg) (aj bok - ja idem...jpg) (â - $ ....jpg) (...ja cu te paziti maziti....jpg) (...a krava se pase na brijegu.jpg) (Boc pazi metak.jpg) (zagorjele mi nozice.jpg) (kaj to meni treba.jpg) Attachments ---------------- dobro jutro dobri ljudi.jpg (185KB - 375 downloads) kaj se ceka Mirna-istovar.jpg (176KB - 416 downloads) Medjimurski muzi - cizma glavu cuva a kapa ju krasi.jpg (156KB - 376 downloads) oprosti mi Danijel nebum vise.jpg (195KB - 381 downloads) vrijeme je da se krene...jpg (139KB - 361 downloads) ...jer sunce je vec ovak visioko.jpg (129KB - 364 downloads) judge agreement - ak nikak drugacije - onda posteno.jpg (161KB - 361 downloads) kad narastem i ja bum Mimi.jpg (148KB - 354 downloads) vidis Geci ovak se to dela.jpg (174KB - 473 downloads) kraj velike ljubavi.jpg (173KB - 449 downloads) Geci pazi ledja.jpg (168KB - 432 downloads) big red guy.jpg (151KB - 384 downloads) aj bok - ja idem...jpg (103KB - 368 downloads) â - $ ....jpg (167KB - 467 downloads) ...ja cu te paziti maziti....jpg (169KB - 457 downloads) ...a krava se pase na brijegu.jpg (131KB - 354 downloads) Boc pazi metak.jpg (135KB - 366 downloads) zagorjele mi nozice.jpg (176KB - 435 downloads) kaj to meni treba.jpg (125KB - 359 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
mirna |
| ||
Regular Location: Zagreb | Diogen - 8/6/2010 Obzirom da nitko od prisutnih fotografa nije uslikao najljepšu učesnicu Kupa, ispravljam tu nepravdu mojim amaterskim uratkom ! Damir Zahvaljujem na komplimentu | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |