| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
flaperi u F1A i dostizanje 90m Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 4 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Tica - 13/11/2008 19:11 Ali ti nije rekao da mu za kalup koristi bandera.Mozda je bas to tajna uspeha.Bandere,karbon.... ....nista ne reci......... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
banjac |
| ||
Veteran | ova konstrukcija mi je najbolja od svih koje sam dosada vidio (flaps kao Dbox) (flaper.jpg) (flaper1.jpg) Attachments ---------------- flaper.jpg (45KB - 26 downloads) flaper1.jpg (36KB - 19 downloads) | ||
banjac |
| ||
Veteran | a i ova Štefova teorija o vrsti profila za flapere "pije vodu" - doljnji je prihvatljiviji (Flapper3.jpg) Attachments ---------------- Flapper3.jpg (28KB - 27 downloads) | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Jel ovo domaca proizvodnja,ili je uvezeno........ ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Zna li iko koliko kosta jedan ovj flapper,(ne mislim da se prodaju vec onako ???) ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Poslao sam ja nekoliko e-mailova,,,,,pa cekam odgovor na cijene.......... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | elmin-KERKO - 20/11/2008 21:08 Jel ovo domaca proizvodnja,ili je uvezeno........ Domace ----- Mića Tica | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Kosta oko 2500-3000 eura dok ga poletis Edited by Tarik 23/11/2008 14:13 ----- | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | He,he,vidim ja da cemo mi postati skuplji od bijelog sporta. | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | ma odavno već... kad si kod nas čuo za neku akcijsku prodaju?? http://www.hervis.hr/hervis_hr/cfm/index.cfm?fuseaction=Template.vi... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | ¸I mislim da je neces nikad ni cuti ni vidjeti.... moze samo kad neko od nas "amatera" prodaje...... ----- | ||
Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 4 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |