| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Novi forum za ljubitelje slobodnog leta !!! Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Modelarske aktivnosti | Message format |
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 28/7/2010 14:48 | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | nije jedini.. http://www.fly-modellsport.site50.net/phpbb2/index.php ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 28/7/2010 14:47 | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Sta je ovo, i ti neki forum otvorio,,,,nemogu se snac,komplikovano,vidis kako je ovdje jednostavno................ ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | forum od živca je bio bolji, šteta štoo su ga zabranili... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | Dražen - 24/10/2008 08:15 forum od živca je bio bolji, šteta štoo su ga zabranili... hehehe trebamo sad i jedan forum o otvaranju modelarskih foruma ?! | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | pa još ne, al ak stvari krenu ovim tempom... možda jedan neće biti dovoljan... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | trabam i ja napraviti jedan Edited by Tarik 28/10/2008 14:44 ----- | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | moj forum nije forum samo za ljubitelje FF nego je to forum u sklopu moje web stranice...i nema veze s ovom temom ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Sam vi meni recite, mogu ponovno ja napraviti forum u svom stilu ----- Sky is not the limit | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | pa gdje si ti, mladi majstore?? nadam se da ćeš doći na tekmu F1N u zaprešiću; btw - našao sam ti model (onaj koji si izgubio prošli put), pa je to razlog više... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |