| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Državno prvenstvo F3J, F3K, F5J-400 (27. i 28.09.2008) Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 4 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Modelarske aktivnosti | Message format |
Bojan |
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elite Veteran Location: Zagreb | Uz čestitke najboljima javljam da su kompletni rezultati objavljeni na poznatoj adresi. F3J - http://www.aeromodelarstvo.net/RezultatiF3.asp?NatID=286&Kategorija=F3J&Vrsta=D F3K - http://www.aeromodelarstvo.net/RezultatiF3.asp?NatID=285&Kategorija=F3K&Vrsta=D F5J-N - http://www.aeromodelarstvo.net/RezultatiF3.asp?NatID=287&Kategorija=F5J&Vrsta=D
P.S. Obradom rezultata ustanovili smo da je se dogodila greška kod proglašenja rezultata u ekipnom poretku F3K. Naime, AK Brod (Arijan) ima više bodova od dva člana AK Rudolf Fizir II pa je tako AK Brod trećeplasirana ekipa. Isprika Arijanu i AK Brod, a greška će biti ispravljena pa će AK Brod će od Ludbrežana preuzeti diplomu za osvojeno 3. mjesto u ekipnom poretku. ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bojan |
Elite Veteran Location: Zagreb | Nakon završetka F5J finala provjeravali smo modele trojici prvoplasiranih da vidimo da li su u skladu s pravilnikom (min masa i min opterećenje) i sva tri modela su prošla kontrolu. Vlasnici modela pristali su da podatke objavimo pa šaljem podatke.
Možda ovi podaci, odnosno špijunaža kako su je neki nazivali nekome pomogne u izradi novog modela. ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Denis |
Regular Location: Varaždin | mifi - 30/9/2008 18:28 Denis - 29/9/2008 01:23 čestitke svim pobjednicima! bil sam ko lešinar, slikal sam razbijene modele evo krševa u nedjelju
Mozda su za kreseve F5Jotica krivi trupovi
M. sigurno su krivi trupovi, bila je to planirana sabotaža konkurencije od sad radim samo teško vidljive boje, plavu i bijelu, tak da piloti ne vide trup u zraku | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
belovic |
Extreme Veteran Location: Međimurje | Obradom rezultata ustanovili smo da je se dogodila greška kod proglašenja rezultata u ekipnom poretku F3K. Naime, AK Brod (Arijan) ima više bodova od dva člana AK Rudolf Fizir II pa je tako AK Brod trećeplasirana ekipa. Isprika Arijanu i AK Brod, a greška će biti ispravljena pa će AK Brod će od Ludbrežana preuzeti diplomu za osvojeno 3. mjesto u ekipnom poretku. Ode i ono malo što sam priborio... Neka, neka, Arian je svojim letenjem to svakako zaslužio. Ja bi takodjer cestitao svim pobjednicima pogotovo dvostrukom drzavnom prvaku Nixi i Šiki te organizatorima na dobro organiziranom DP-u. Sto se mene tice, netreba trosit previse rijeci te se jos jednom pokazalo koliko ulozis toliko i dobivas. 1. u F3K svoju misiju zavrsio sam vec nakon 4. bacanja i model-novorodjence otisao je u vjecna lovista. 2. u F5J sam se uspio nekako dokopati finala unatoc dosta losem letenju i tehnickim problemima sa modelom, koje sam prije finala uspio nekao eliminirati. U 1. letu finala Nixa, Bombek i mislim da Dlaka odlucili su se pustit vjetrom na padinu, sto se pokazalo ispravnom odlukom dok smo ostali pokupili mrvice i nabili nam razliku, koju je bilo nemoguce nadoknaditi. Sve u svemu lijep letacki vikend u ugodnom drustvu i to je ono sto najvise broji. Posebno me veseli porast zanimanja za elektro kategoriju i prema obecanjima iduce sezone prikljucit ce se nam jos pokoji natjecatelj. Ostatci od mojeg F3K modela vec su selekcionirani i pripremljeni za izradu novog F5J modela ali vise o tome u zato prikladnoj temi... Modelarski pozdrav, Belovanovic ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bombek |
Veteran Location: Zaprešić | Čestitke pobjednicima Svaka čast Nixi na odlicnom letenju u prvom finalu, letio je naj riskantnije i najdalje ali mu se to isplatilo. Ali kada sam vidio da se površine mjere zidarskim alatom bilo mi je muka (ja mjerio na šubler u decijale) ali dobro je prošlo, Mirko je točno sve izmjerio sa malim odstupanjem. ----- I kamen leti kad ga baciš. F1A, F5J | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mifi |
Member Location: VG | Denis - 30/9/2008 23:51 mifi - 30/9/2008 18:28 sigurno su krivi trupovi, bila je to planirana sabotaža konkurencije od sad radim samo teško vidljive boje, plavu i bijelu, tak da piloti ne vide trup u zraku Denis - 29/9/2008 01:23 čestitke svim pobjednicima! bil sam ko lešinar, slikal sam razbijene modele evo krševa u nedjelju
Mozda su za kreseve F5Jotica krivi trupovi
M.
Znao sam, a kako onome tko prizna pola se oprasta, onda si kriv samo za jedan kres | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Denis |
Regular Location: Varaždin | belovic - 1/10/2008 07:44 1. u F3K svoju misiju zavrsio sam vec nakon 4. bacanja i model-novorodjence otisao je u vjecna lovista. imam sliku nakon loma modela, nikak da skužim dal si veseli ili tužan, imaš neki tajanstveni Mona Lisa smješak... (117.jpg) Attachments ---------------- 117.jpg (68KB - 43 downloads) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
fly |
Elite Veteran Location: Koprivnica | zbilja ono oči tužne a usnice nasmijane ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dražen |
Expert Location: Jarun / ZG | Denis - 1/10/2008 11:09 imam sliku nakon loma modela, nikak da skužim dal si veseli ili tužan, imaš neki tajanstveni Mona Lisa smješak... taj smješak ima i svoje ime - "eeeeee, jebemmumater..." ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
dlaka |
Expert Location: Zaprešić | U današnjem broju Zagorskog lista: (ZL 03.10.08.jpg) Attachments ---------------- ZL 03.10.08.jpg (167KB - 43 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
h.kreso |
Extreme Veteran Location: Varaždin | A di su Varaždinci?? | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
dlaka |
Expert Location: Zaprešić | h.kreso - 3/10/2008 11:01 A di su Varaždinci?? izgleda da su pobegli iz zagorja Isprika u ime ZL, izgleda da ste se zgubili u prepisivanju. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
dlaka |
Expert Location: Zaprešić | nekoliko sličica s DP-a. Snimio Mirko Korajac, odabara i uredio Damir Kosir. (sto uradi karaMaticu.jpg) (sad mi je dosta, nokautirat cu ga ljevicom.jpg) (Kreso, drzis krivu palicu.jpg) (tata i sin.jpg) (luzerska zabava.jpg) Attachments ---------------- sto uradi karaMaticu.jpg (100KB - 36 downloads) sad mi je dosta, nokautirat cu ga ljevicom.jpg (129KB - 41 downloads) Kreso, drzis krivu palicu.jpg (99KB - 38 downloads) tata i sin.jpg (162KB - 37 downloads) luzerska zabava.jpg (135KB - 38 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 4 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |