| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
World cup " Srem kup " F1ABC - Zrenjanin Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 4 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 09:23 | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Čestitke onima koji su se popeli na postolje,a i mladim snagama,juniorima na dobrim rezultatima.Izgleda da je vjetar u Mostaru došao kao dobar trening! Žao mi je što su momci iz Zaprešića imali tolike pehove,no sreća se okrene već na narednoj tekmi !! | ||
Zoom Zoom |
| ||
Member Location: Banja Luka | I ja se pridruzujem cestitkama!!! | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Vako,stvarno mi je zao ovog Ivana gledao sam kako decko vozi model odlicno,medjutim imao je nekih greski slicnih kao i ja ali eto sto je tu je...Bombek svoju sliku mozes vidjet uskoro "Cek imam slikanje" tvoja recenica.... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/photos/photo-thumbnails.asp?al... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 29/7/2010 09:23 | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Sve u svemu dobro je bilo....a posebno flay-off,joj koliko je onaj amerikanac isprackao model stvarno svaka mu DALA..... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Tica da li ste nasli onaj model sto je sletio preko rijeke'????? ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | http://www.youtube.com/watch?v=m7CZTuC5Nyw | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Zna li iko na ovom forumu ( Rale) kakva je situacija sa prijavama za Srem kup??? pozz ----- | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Tarik - 12/6/2008 21:28 Zna li iko na ovom forumu ( Rale) kakva je situacija sa prijavama za Srem kup??? pozz Nemojte se ljudi ni čudit a ni smijat !!! Ipak su to samo Bosanci !! ----- | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Predpostavljam da si mislio sa Žigićem? | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | joj al sam se presalto ,,da mislio sam na zigic jbg... bice bolje hee ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Evo ja sam saznao neke informacije medjutim one nisu za javnost,recu ti danas......hehehehe ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 4 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |