|
|
Extreme Veteran
Location: Banja Luka | Kupujem F1a dobre, po mogucnosti sa benedec krilima oko 2300mm.Moze i mehanika,da su komande dobro uradjene npr.Stamov. |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Member
| Zdravo
Ak te zanima ja prodajem 2 elektronska modela. Jedaj Markovicev timer,trup od Terlepa i krila od Superbe makarov profil. A drugi je model od Vasylia Beschasnya, ima isto makarov profil i Black magic timer, ovaj je skoro nov . Oba modela sta universal.
LP
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Banja Luka | Kolika je cijena,raspon krila,kakve su rezultate pravili.Mene zanima jedan model,za sada.
Hvala na javljanju
Pozdrav |
|
|
|
Member
| Cijena za model sa markovicevim timerom je 450€ razpetina krila je 224cm.
Cijena za Vasyliev model je 900€ i razpetina krila je 227cm.
Oba modela sta bila vec pobjednika ali to vise zavisi od modelara nego od modela.
Pozdrav |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Banja Luka | Stari,mozas li mi poslati slike markovicevog timera i modela i reci mi kakva je pouzdanost funkcija timera jer sam ja do sada isao samo sa mehanikom pa se u elektroniku malo razumijem.
pozdrav |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Zovi Rolanda pa vidi s njim nek ti potegne neke veze za model.... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
First planning,second altitude !!!
Sto vise treniras, treba ti manje srece !!
E K |
|
|
|
Member
| Ak dolazis na Srem cup mogu ti model tamo pokazati. Timer je pouzdan i preprost za programiranje. I kao je Kerko rekao mozes pitat Rolanda jer je on sa ovakvim timerima pobjedio svjetski kup.
|
|
|
|
Member
| Još uvijek se prodaje elektronski model Vasilya Beschasnya, skoro nov.
Pozdrav |
|
|