|
|
Veteran
Edited by Rale 28/7/2010 14:46
|
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Expert
Location: Rijeka | A i ovo bi moglo biti od koristi http://www.r-1.hr/view.asp?idp=10086&c=5 Posebno mi je simpatično:"Slovenska vlada nije predvidjela mogućnost tjednih ili dvomjesečnih jeftinijih vinjeta, kakve se mogu kupiti za vožnju austrijskim autocestama." |
|
|
|
Expert
slovenska vlada to nije predvidjela, jer želi na ovaj način napuniti proračun...
no, kad prođe ljeto i njemci shvate da su za slovenskih 35 km platili više cestarine nego za hrvatsku autocestu od krapine do zadra, (350 km) brzo će napuntati EU da zašpota slovence...
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | To je gledano sa naše strane , ali slovenska vinjeta vrijedi šest mjeseci, a vožnja od ZG - splita koja traje od 4 sata je 168 kn |
|
|
|
Expert
ne kažem da je izbor loš, nego nekompletan:
imaš 12 mjeseci za domaće
6 mjeseci za bauštelce i planinare
FALI:
30 dana za turiste
7 dana za japance...
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Expert
Location: Mostar | Evo i moj doprinos ovoj diskusiji kao i doprinos jednoj siromašnoj državi--Austriji !! Nisam još sa kamionom išao u Madjarsku ali vjerujem da su Madjari manje "genocidan " narod od predhodnih ,, pogotovo ako obratite pažnju na cifru prvog računa !!! Da sam kriv ---jasam ,,priznajem !! ""Ma izdrzo je Mujo i gore "" -----
|
|
|