| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Igore, sretan ti rođendan Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Slobodna rasprava o aeromodelarskim temama | Message format |
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Sretan rođendan jednom od najaktivnijih članova ovog foruma, povratniku u modelarstvo te čovijeku s najviše F1A modela. Želi ti ekipa i MKZ-a.
----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Jubilarni 50 proslavi kak treba i popi za nas nešto Puno zdravlja i sreće! Buš navratio do kluba malo? Edited by buki 21/3/2008 13:24 | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Sretan ti rođendan uz puno maxeva i još tolko kolko imaš f1a modela Andrija ----- Andy G Kum | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Prijatelju iz djetinstva sve kaj si sam želi i to duplo! ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Moj Fratelo zna da sam ovih dana u frci pa nisam prvi na spisku koji čestitaju mada sam trebao !! Čestitke za jubilarni , zdrevlje, sreću i ........... jos toliko godina,, ,,fly offova ,,modela,,.... ----- | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 4/8/2010 13:04 | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Zemo ,puno zdravlja ,sreće,maksova i pobjeda. P.S. Mlad si ti tek ti je drugi put 25. godina | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Sve najbolje,juniore moj!!! Od srca srcu!! ----- Efteling | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Sve najbolje uz želju za još toliko rođendana !! | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | sve najbolje i nemoj se napit... sad moraš biti malo ozbiljniji... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Svima hvala na lijepim željama! | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | što si se usukao... nije to ništa... još nisi najstariji na livadi... (100yrs_160sec.jpg) Attachments ---------------- 100yrs_160sec.jpg (91KB - 16 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | |||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | :) Edited by Igor 23/3/2008 16:22 | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Igore još si i naprdniji od ovog starca on leti na fitilj a ti na elekttrtoniku i mehaniku ----- Andy G Kum | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |