| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Kako sastaviti Modelarsku Komisiju Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Modelarska komisija -> Prijedlozi za raspravu na MK | Message format |
huco |
| ||
Veteran | Šika dali ti se to ruke tresu kad si profulo temu foruma pri adresiranju ovog posta? | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Barba Miro - 9/1/2008 11:50 .... Zašto u modelarskoj komisiji moraju biti ljudi samo iz klubova u kojima postoje natjecateljske ekipe u određenim kategorijama ? Da li to moraju biti isključivo natecatelji ? Zar nije entuziazam i zalaganje isto tako ... Barba Miro, Dražen je na neki način dobro objasnio kako se "istaknuti" i biti član MK. Naravno, nije nužno biti natjecatelj niti biti iz kluba koji ima natjecatelje... ali je poželjno. Zašto? Zato što se odluke MK u velikoj mjeri odnose na natjecatelje, odnosno na pravilnike, bodovanja, kalendar natjecanja, ... Recimo danas u MK "sjede" Vargović, Lovinčić i Prprović (nitko nije natjecatelj, a i sam sam sve bliže tom statusu), ali su osobe koje prate događanja u modelarstvu (odnosno, trebali bi pratiti) jer je to potrebno da bi znali kako reagirati u pojedinim situacijama. Od klubova, odnosno gradova koje ste naveli jedino za Zadar znam da se nešto događa jer na natjecanjima i forumima čitam Vas i Dražena, a od ostalih niti riječi niti slova. Iako pretpostavljam da prilikom pisanja ovog posta niste mislili na sebe, osobno bih volio da se uključite u rad MK ili kao član MK ili kao sudionik rasprava. ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | huki meni se možda tresu ruke ali ja ipak radim sa djecom vidi prijave za čemimac a to nije sve | ||
huco |
| ||
Veteran | Pa to ti i ja kazem | ||
Barba Miro |
| ||
Regular | Poštovani moji modelari ! Ni na kraj pameti mi nije bilo da nkoga povredim svojim raspitivanjem . Čisto me zanimala situacija u modelarskoj komisiji . Zaista se ispričavam ako sam se zaletio sa nekim svojim zaključcima . Nikako nebi volio da se pomisli da se guram tamo gdje mi nije misto . Modelarstvo je moj život i to je sve . Vidim da kod Vas na kontinentu stvari idu sto na sat i zavidim Vam na tome . Dakako na ljepi način . Duboko sam svjestan da modelarstvo nije profitabilna djelatnost , bar kod nas većine . Prema tome time se bave isključivo intuziasti i zaljubljenici . Po meni to je činjenica koja teško podleži raspravi . Daklje u modelarskoj komisiji su ljudi kojima skidam kapu za njihovo zalaganje . . Bit ću slobodan pa ću pokušati Vam objasniti kako stoji situacija kod nas u Zadru . Od kraja osamdesetih godina kod nas iz čisto objektivnih razloga stalo sa modelarstvom . U aeroklubu Zadar modelarstvo i maketarstvo doslovno uništeno usrdnim zalaganjem nekolicine pojedinaca . Učinak je bio sto postotan !Modelarstvo je potpuno nestalo . Izgleda da spadam u onu šempiastu skupinu ljudi koji pokušavaju ići kontra struji i zanosim se nekakvim idealima koji su pomalo izumrla kategorija .Zapeo sam ko sivonja da vratim modelarstvo u Zadar . Na sreću u aeroklubu Zadar došlo do promjene u upravnoj strukturi i napokon su širom otvorena vrata " malom zrakoplovstvu " . Do prije četiri godine bio sam sam , doslovce jedan jedini na cilom našem području . Pomalo sam okupio oko sebe i oko našega kluba ekipu ljudi sličnih interesa i stajališta . Sve živnulo ! Dva svoja cilja sam ostvario . Aeroklub postao misto gdje sve kuha od života i intuziazma . Nesmijem zaboraviti i našu odličnu ekipu padobranaca tako da smo sada jedna složna cjelina .To je prvo a drugo je da sada već imamo desetak modelara koji su savladali umjeće pilotiranja r/c modela plus klinci - početnici . Treći moj cilj dovesti klince na neko natjecanje . Ali tu je problem jer ja u tome nemam nikakvog predznanja .Valjda uz Vašu pomoć i to ćemo savladati . Malo sam zastao zadnjih par mjeseci jer život zbija samnom okrutne šale . Ostao sam bez svoje najače pokretačke snage , bez svoje "gospođe modelar "kako su neki momci zvali moju suprugu . Ali život ide dalje . Viša sila mije oduzela moju polovicu ali modelarstvo sigurno ne može . Planovi i želje : Osposobiti našu modelarsku pistu . Dovesti modelare kod nas u Zadar na neko modelarsko druženje i uživati sa svima vama u našem hobiju . Ako smognemo snage i volje možda organiziramo i F3A natjecanje ove kalendarske godine . Malo letenja ,malo kupanja . Zar nešto može biti bolje ? Ipričavam se na toliko zauzetog prostora Vaš Barba Miro - Zadar | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | Lega to je to samo naprijed imaš podršku iz osijeka ako šta treba pomoći tu smo zovi pozdrav naj južnijem modelaru šika ps. joj mislim da ima još jedan južnije otok brač Peđa Mandić Supetar | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | barba miro, ono što je bojan zaboravio napisati, sjednice modelarske komisije su otvorenog karaktera za promatrače (bez prava glasa), pa ako vas put nanese do zagreba u tom terminu, slobodno navratite. bilo bi lijepo na djeca naprave koju A-jedinicu do državnog, bjelopolje vam stvarno nije daleko, a državno je i dobra prigoda zadranima za nova poznanstva, taman da dođu i bez modela... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | ETO MENE HAHAHAHHAH I JA SAM U IGRI!!!!! ----- Sky is not the limit | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Birajte mene samo mene ja sam najpošteniji inaće bilo je pitanje gdje su juniori ----- Sky is not the limit | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | kolko ljudi ulazi u MK? | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | ne ulaze, već su unutra... http://www.aeromodelarstvo.net/komisija.asp povremeno umjesto nekoga dođe neko novi... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Živac - 11/4/2008 12:19 Birajte mene samo mene ja sam najpošteniji inaće bilo je pitanje gdje su juniori Živac, ne sumnjam u tvoje poštenje ali za informaciju tebi i ostalima, glasovi koji su uz tvoje ime pribrojani kao glasovi od "duplih" korisnika biti će brisani. Naime neki korisnici foruma su otvarali po 3-5 novih accounta i tako glasali za tebe. Za sada su dvojica otkrivena i upozorena da lete van s foruma ukoliko se dogodi nešto slično. Obojica su se ispričala i obećali su da se više neće ponoviti. Ima 3-4 nova usera za koje još nismo sigurni tko ih je kreirao pa kad to raspetljamo i oni će dobiti opomenu pred isključenje. Ukoliko ti isti ovo čitaju bilo bi lijepo da mi ušparaju vrijeme i sami se jave privatnom porukom ili mailom. ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Oprostite za ovo, mala šala ----- Sky is not the limit | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |