| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
F1N i F1N-150 Čeminac Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | ajmo krešo znaš kako se kod nas kaže ko izda p..da pozdrav šika čekamo te | ||
Profa |
| ||
Member Location: Čeminac | Poštovanje gospodo ! Pitanje - Trebam li staviti putokaze od osijeka do čeminca? Učo | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | šika - 19/1/2008 22:05 ps. šta je sa prijavama ostalih bitno nam je zbog organizacije ručka pozdrav svima F1N vidimo se u subotu oko 8i3o šika Šika nemoj da brineš za ručak. Važno je da ne zaboraviš da je pivo jedan od najboljih prehrambenih proizvoda. Jedini nedostatak mu je što se nemože piti na prazan želudac, pa se onda mora popiti prvo par dobrih rakijica. Edited by darijo 23/1/2008 22:15 | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | slažem se u potpunosti stobom ti si za moju kuču samo dođi znaš da kod nas ne smije faliti PS. ZADNJA OBAVIJEST DANAS SAM RAZGOVARAO SA BOROVČANIMA DVORANA JE 49 SA 39 VISNA 10 M PLUS GLEDALIŠTE KOJE IDE PO BOKOVIMA U KOSO STANE OKO 1500 GLEDALACA SA SVAKE STRANE SLIKE SLJEDE USKORO ŠIKA | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Kako sam sposoban u praćenju modela , strah me je da sutra ne izgubim model u dvorani | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Sreća pa je lijepo vrijeme bez vjetra,neće daleko..... | ||
veličkov |
| ||
Member | ... bila je tekma, organizatorima hvala !! mislim da je sve bilo vise nego dobro. Hvala svima na lijepom druzenju !!! Moram priznati da me od ovih par fotkica najvesele dvije posljednje. Hvala deckima iz Tresnjevke! Obradovali su mene osobno. svecani kut i sponzori pod stolom. hvala im svecano otvaranje gablec za 5+ ljuto za 6 :D krivci on se smjeska i ona se smjeska a oni skacu poklon za najmladjeg i najstarijeg oni su prvaci (prva grupa) oni su prvaci (druga grupa) oni su prvaci (treca grupa) oni su prvaci (cetvrta grupa) :D pozdrav, M+M Velickov | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | a evo i rezultata... da, bilo je bez vjetra, ali ipak malo turbulencije... Attachments ---------------- F1N_Indoor eminac 2008..xls (86KB - 107 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Sad mi žao što nisam došao na tekmu. Čestitke svima, a posebno juniorima i pobjednicima. A i organizatori su se potrudili, i njima također čestitke... nije to mali posao. ----- nenad | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Tekma je bila super, malo turbulentna ali sve u svemu na visokoj razini. Čestitke pobjednicma, Leki - naj modelar nas je razvalio ko pas masnu kost... | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Hvala Uči za gostoprimstvo. Čestitka lekiju, kak bi Šika reko "razvalio nas ko svinja masni papir". A i Trešnjevčani su ugodno iznenadili. Tri slike, prvo koruza, pa klinci i na kraju šepavi Ivek. (sunrise.jpg) (zaprescani u golu.jpg) (zovko.jpg) Attachments ---------------- sunrise.jpg (27KB - 35 downloads) zaprescani u golu.jpg (99KB - 35 downloads) zovko.jpg (92KB - 37 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Profa |
| ||
Member Location: Čeminac | Poštovanje ! Gospodo molim Vas da pošaljete slike sa tekme jer ja nemam niti jednu.Slikao nisam jer sam snimao kamerom, a ona u pol posla crče baterija. Ove od Velikog sam skinio ali sigurno ima još, putem E-maila. Hvala ! Učo-Čeminac | ||
Profa |
| ||
Member Location: Čeminac | Zaboravi sam adrese. miroslav.banaj@os.t-com.hr osnovna.skola.ceminac@os.t-com.hr | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | samo par slikica... (ceminacF1N_-027.jpg) (ceminacF1N_-025.jpg) (ceminacF1N_-029.jpg) (ceminacF1N_-018.jpg) (ceminacF1N_-009.jpg) (ceminacF1N_-024.jpg) (ceminacF1N_-020.jpg) (ceminacF1N_-015.jpg) Attachments ---------------- ceminacF1N_-027.jpg (57KB - 77 downloads) ceminacF1N_-025.jpg (69KB - 70 downloads) ceminacF1N_-029.jpg (74KB - 64 downloads) ceminacF1N_-018.jpg (55KB - 58 downloads) ceminacF1N_-009.jpg (48KB - 65 downloads) ceminacF1N_-024.jpg (57KB - 62 downloads) ceminacF1N_-020.jpg (49KB - 67 downloads) ceminacF1N_-015.jpg (50KB - 68 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Profa |
| ||
Member Location: Čeminac | Hvala gospon Dražen. Učo | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |