| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Jel je ovaj motor regularan ??? Moderators: belovic, dlaka Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F5J | Message format |
Bombek |
| ||
Veteran Location: Zaprešić | Jel ovo mogu kupit ?? http://www.der-schweighofer.at/web/productdetails.php?artikelnummer... ili ima nesto bolje a da odgovara sa pravilima ??? kakve baterije da uzmem?? sta se vozi?? koliko kapaciteta ?? ----- I kamen leti kad ga baciš. F1A, F5J | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Taj motor je dobar za F5J Koriste se li-poly baterije obavezno 2 čelije. JA bi preporučil od 1000mah pa na dalje Pozdrav ----- Andy G Kum | ||
Mimi |
| ||
Extreme Veteran Location: Ludbreg | Pogledaj: http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/forums/thread-view.asp?tid=156... ----- Pozdrav Mimi | ||
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje | jedino moras paziti da ti elisa bude 6*3 odnosno 6*3,5 ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
Bombek |
| ||
Veteran Location: Zaprešić | to je to, sad znam sta sve trebam od elektronike, za krila imam ideju nesto od 2 metra ultra brzog profila ( moze neki savjet koji je moderan profil sta voze F3J ili F3B) za Beloviča: ej stari vidio sam da si prodavao onaj F5J model i jako mi se sviđa onaj trup. Kaj to ti radiš ? ----- I kamen leti kad ga baciš. F1A, F5J | ||
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje | Da ja sam radio ali ponestalo je materiala a od stakla ne ispada dobro... ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
Bombek |
| ||
Veteran Location: Zaprešić | Za materijal nije problem ako ti odgovara 160g carbon donesem ti ga ovaj vikend ???????????? ----- I kamen leti kad ga baciš. F1A, F5J | ||
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje | Trup ide od 3 sloja 93gr. karbona (ovaj 163 je prekrut za namatanje na tako mali fi) ili 3 sloja hybrida 90gr. rezanog pod 45st. Za tuljac koji spaja prednji i zadnji dio trupa koristim kevlar 160 gr. Jedino si budes cijev trupa morao sam namotati... ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Obzirom na iskustva najiskusnijih tekmovalcev u toj kategoriji najtoplije preporučujem ovaj elektromotor, regularan za sve modelarske kategorije! (modelarski elektromotor 1.jpg) Attachments ---------------- modelarski motor.htm (5KB - 75 downloads) modelarski elektromotor 1.jpg (27KB - 24 downloads) | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |