| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Državno prvenstvo F1N i F1N-150 Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Divne slike. Bravo Omi! | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Toliko fotka a nigdje mene ----- Sky is not the limit | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Onaj malac sa sendvičem, večim od njega ti je strašna slika,, kao i ostale !!! (( Ma zajebo si Lupina )) svaka čast !! ----- | ||
zlulic |
| ||
Veteran Location: Zagreb, Hr | Nakon Dlakine analize mene zanima koliko postotak je onih koje boli ruka od bacanja? Mene boli, opravak ide brzinom ranjenog puža. | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | zlulic - 4/3/2008 23:41 Nakon Dlakine analize mene zanima koliko postotak je onih koje boli ruka od bacanja? To je jednostavno,cifra je 100% I da se razumijemo ,bez andola,to je prevara ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Omi - 4/3/2008 23:49 zlulic - 4/3/2008 23:41 Nakon Dlakine analize mene zanima koliko postotak je onih koje boli ruka od bacanja? To je jednostavno,cifra je 100% I da se razumijemo ,bez andola,to je prevara fotke su fenomenalne, a za rasturene mišiće - magnezij i aspirin C... naročito magnezij... ima još tih supstanci, al nisu legalne... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Živac - 4/3/2008 22:05 Toliko fotka a nigdje mene Živac, kupiti ću ti naočale ! Ima te na nekoliko fotki, na jedno i sa mojom 'malenkosti'. BTW, uvredljivo je uspoređivai Omija sa Lupinom, mislim, uvredljivo za Omija ! Diogen ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | BTW, uvredljivo je uspoređivai Omija sa Lupinom, mislim, uvredljivo za Omija ! Diogen Ok ,primjedba je u redu !! Doživljaj Tog natjecana gledan kroz slike umjetnika , možda sam trebao ipak malo bolje usporediti !!ss Svejedno !! još jednom BRAVO !! Edited by sony 5/3/2008 12:40 ----- | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Ma naravno Sony, Omi je zakon ! ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Ruby |
| ||
Member Location: bihać | Ma da i ja tako velim :D xDDD | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | DVD s Državnog je gotov. Traje oko 90 minuta i ovoga puta su obuhvaćeni svi sudionici. Dijelimo svakom klubu koji je nastupio po jedan primjerak. Isporuka u Borovu. (omot DVD DP F1N.jpg) Attachments ---------------- omot DVD DP F1N.jpg (96KB - 49 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Barba Miro |
| ||
Regular | Pozdrav svima ! Imamo jedam sićušni problem . Borovo nam je ipak predaleko ali bi smo rado imali DVD sa predhodnog natjecanja . Kako da dođemo do " živih slika " našeg prvog javnog nastupa ? . Barba Miro | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Barba Miro - 11/3/2008 13:46 Pozdrav svima ! Imamo jedam sićušni problem . Borovo nam je ipak predaleko ali bi smo rado imali DVD sa predhodnog natjecanja . Kako da dođemo do " živih slika " našeg prvog javnog nastupa ? . Barba Miro Nema problema barba, daj adresu i pošaljemo poštom. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Profa |
| ||
Member Location: Čeminac | Poštovanje ! g. Dlaka mi stižemo ali kao CTK Čeminac ! Napredovali smo. | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |