| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
FF Reprezentacija Juniori Moderators: Leki Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Istrijan |
| ||
Veteran Location: Pula | Poštovani Krajem srpnja u Prilepu se održava Europsko za juniore. U planu je sudjelovanje i Hrvatske repke. Na žalost imamo samo dva juniora a to su Petra Meglaj i Matteo Pavichievaz i to im je na žalost zadnja juniorska godina. Prilažem bodove: Petra F1A Svjetsko MKD 47-32=15 Prilep Cup 22-15=7 K SiB 14-3+14=25 Ukupno 47 bodova Matteo F1A K SiB 14-5+7=16 DP 1-1+25=25 Ukupno 41 bod F1B 1-1+25=25 Ukupno 25 bodova LP Korado | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Istrijan |
| ||
Veteran Location: Pula | Oprostite ne znam šta se desilo ali ovo pišem sa 39 temperature,probajte nešto pohvatat ili pišem ponovo! | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Piši ponovo | ||
Bogdan |
| ||
Regular | Petra Edited by Bogdan 25/1/2017 07:15 | ||
Istrijan |
| ||
Veteran Location: Pula | Pozdrav svima. Eto za nama je Europsko za juniore u Prilepu. Kao i zadnjih par godina boje nacije branili su Petra i Matteo.Natjecali smo se i na Prilep Cup-u gdje je Petra napravila fantastičan rezultat osvojivši prvo mjesto u juniorskom te drugo u ukupnom poretku. Matteo nažalost zakucava model te lomi ušku(ajmo krpanje navečer)! Drugi dan Matteo se malp muči sa modelom ali ga donekle stavljamo na mjesto pa radi skroman rezultat. Slijedeća dva dana koristimo za trening ali opet problemi. Petra lomi cijevi na trupu na oba modela Long i flaper) i opet krpanje. Matteo trenira i dovodimo gumić skoro do savršenstva. Dan F1A Modeli nažalost ne idu kako treba pa je takav irezultat: Matteo 24 Petra 36 mjesto Dan F1B Bili smo uvjereni da možemo napraviti nešto dobro što se skoro i obistinilo ali falilo je malo sreće. Start u 7.00 na 240 ali Matteo izvisi za 4sek dok ostale puni bez problema Nadali smo se barem FO-u gdje ih je na kraju bilo 7 dok je Matteo na kaju osvojio(za moj pojam) odlično osmo mjesto!! Ovo im je bila zadnja velika tekma u juniorskoj konkurenciji a mislim i meni. Neka tako nastave i dalje!!!! LP Korado | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |