| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
F.F. reprezentacija za Svjetsko prvenstvo 2017. Moderators: Leki Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Zahvaljujem se i odustajem od kandidature Darijo | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Kandidaturu povlačim jer sam zakasnio jedan dan s prijavom (nisam pazio). Hvala | ||
DSokolic |
| ||
Member | Imam tri modela,svu potrebnu opremu,za svjetsko prvenstvo. | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | R. Leško Imam 3 modela, do kraja 6og mjececa 4. Kutija za modele, GPS, 3 bipera, toki-voki, dvogled sa stativom i sva ostala oprema. Srdačan pozdrav
----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Imam 4 modela,dvogled, stativ,4 bipera,vokitoki, te ostalu potrebnu opremu. | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Poštovana gospodo potencijalni reprezentativci F1ABC ! Krajni rok za izjašnjavanje o broju modela i stanju opreme je 11.02.2017. na forumu. LP Izbornik | ||
Bombek |
| ||
Veteran Location: Zaprešić | Trenutno imam dva modela, treći će biti gotov do 6. mjeseca Od opreme imam dva bipera, voki-toki i ostalo što mi je potrebno. ----- I kamen leti kad ga baciš. F1A, F5J | ||
roberto67 |
| ||
Member | Imam dva modela,treci u izradi,dva bipera i svu ostalu potrebnu opremu (GPS narucen trebao bi stici) | ||
Sinisa |
| ||
Regular Location: Srednjaci - ZG | Imam tri modela:-flaper spreman, -ultra long mala generalka spreman do kraja mjeseca, -LDA verbitski spreman do kraja trćeg mjeseca. Prilažem slike modela, sajle,tokac,biper i kutiju za avione imam. Edited by Sinisa 5/2/2017 16:41 (flaper.jpg) (ulta long.jpg) (LDA verbitski.jpg) Attachments ---------------- flaper.jpg (172KB - 321 downloads) ulta long.jpg (143KB - 314 downloads) LDA verbitski.jpg (105KB - 322 downloads) | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Imam 4 modela i kompletnu opremu za natjecanje. LP Vinko | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Reprezentacija za Svjetsko prvenstvo Mađarska 2017. na osnovu bodovanja je : F1A Robert Leško 226 Igor Bombek 168 ( uvjet 3.model 6 mjesec 2017.) Siniša Karić 97 ( uvjet 3.model 6. mjesec 2017.) Igor Kušička 27 rezerva F1B Vinko Tomljanović 122 Danko Sokolić 95 Ante Franić 62 Boris Markušić 42 rezerva F1C Darijo Jermol 54 (uvjet 3model 6 mjesec 2017.) LP Izbornik | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |