|
|
Extreme Veteran
Location: Osijek | Kako se blizi uobičajni termin održavanja natjecannja, pitanje za Karlovčane.
Da li će se natjecanje ove godine održati ?
Lijep pozdrav svima !! |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | Izgleda, da nema Karlovčana na forumu: I nas iz Nm zanima za Fištrovića.
Nama u SLO se dopunjuje kalendar sa natjecanjima, koja su bila otkazana, tako, da izgleda plan:
5.-6.11. Soboški pokal, Murska Sobota (dvodnevna tekma 2x 7 startova)
12.11. Ventus pokal-Vipava
13.11. Goriški pokal-Vipava |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | -Memorial Dubravko Fištrović 2012....... ????
Nema ?? |
|
|
|
Elite Veteran
Situacija je takva da se što zbog posla što zbog ostalih prilika,ne može niti u jdenom trenutku skupiti više od 3 čovjeka na hrpu.
----- __________________
Veseli i zdravi bili |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | Prelazni je kod mene....od 2010....!? |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | Prelazni je još uvjek kod mene....... Bio bi red, da se netko javi i u slučaju, da ne bude više ovog predivnog takmičenja, preuzme prelaznu statuu u čuvanje u matićnom klubu....
Damjan |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Damjan, da sada ne tražim po stranicama, koje je godine to bilo? |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | Zadnja tekma je bila 2009 godine. Sjećam se je po tome, što sam u novembru plivao po Kupi u trenerci i sa ćizmama na nogama za modelom Može Bojana i po tome, što je to bila Borutova zadnja tekma, na kojoj je takmićio, kako treba... |
|
|
|
Expert
(mdf2.jpg)
(mdf1.jpg)
Attachments ---------------- mdf2.jpg (61KB - 335 downloads) mdf1.jpg (185KB - 333 downloads)
|
|
|