| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Požega Indoor Open Moderators: dlaka Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
zoli |
| ||
Member Location: požega | Pozdrav svima !!! Čisto da ne zaboravite na tekmu u Požegi iduće subote 10.11.2012. Dvorana je slobodna od 7,30 sati Prijave od 8,00 sati Početak tekme u 9,00 sati Ostalo sve po starom kao što već dobro znate ;-) Molim Bojana da otvori prijave. Naravno vidimo se prvo u Zaprešiću u nedjelju. | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Prijave- http://aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=179 ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Čestitke svima!!! (cesta.jpg) (150_osnovnoskolci.jpg) (150_juniori.jpg) (150_ukupno.jpg) (F1N_osnovnoskolci.jpg) (F1N_juniori.jpg) (F1N_ukupno.jpg) (zaprescani.jpg) Attachments ---------------- cesta.jpg (206KB - 332 downloads) 150_osnovnoskolci.jpg (204KB - 345 downloads) 150_juniori.jpg (236KB - 330 downloads) 150_ukupno.jpg (224KB - 343 downloads) F1N_osnovnoskolci.jpg (230KB - 362 downloads) F1N_juniori.jpg (228KB - 341 downloads) F1N_ukupno.jpg (209KB - 345 downloads) zaprescani.jpg (228KB - 322 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
zoli |
| ||
Member Location: požega | Hvala svima na posjeti !!! Vidimo se u Belišću... Rezultati su u prilogu Attachments ---------------- 4. Pozega Indoor Open 2012.xls (46KB - 438 downloads) | ||
Dino |
| ||
Member Location: Karlovac | Čestitke svima! | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Evo i mala kompilacija jučerašnjeg natjecanja ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
gigo15 |
| ||
Veteran Location: valpovo | Pozdrav svima, evo nove tablice za kup. Molim samo opet Dlaku ili Bojana za rangiranje. Attachments ---------------- F1N-Kup-Hrvatske-2012(2) (1).xls (53KB - 479 downloads) ----- Zašto piloti kamikaze nose kacige?? | ||
bobanmodelar |
| ||
Regular | CESTITKE OD SRCA, stvarno vam zavidim.Sedim kuci,gledam rezultate i fotke,i zao mi je sto nisam blize. Vatam zazubice,ali sutra cu ja sa mojim unukom u salu Bogoslovije,ponesemo sok i pivce i letimo po tri sata sami dok nam ne dosadi. Svima pozdrav,i jos jednom cestitke na lepim letovima. Boban | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Izgleda da zbog pozadinske muzike jubito ne dozvoljava prikaz na mobitelima i TV pa šaljem još jedan bez muzike
----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Meni je žao što nisam došao pre svega zbog Zoltana, ali takav mi "raspored". Čestitke pobednicima i vidimo se nekom drugom prilikom. | ||
Vilim |
| ||
Veteran Location: Karlovac | Bojane, video je za Oskara! | ||
dominik |
| ||
Veteran | A što je s rezltatima u kupu f1n 150? | ||
gigo15 |
| ||
Veteran Location: valpovo | dominik - 12/11/2012 14:44 A što je s rezltatima u kupu f1n 150? Sve sam sračunao i u tablici su svi rezultati. Pogledajte ddlje lijevo u tablici piše f1n-150 (prvi list tablice), a pored toga f1n (drugi list-onaj koji se otvori) ----- Zašto piloti kamikaze nose kacige?? | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | gigo15 - 11/11/2012 12:30 Pozdrav svima, evo nove tablice za kup. Molim samo opet Dlaku ili Bojana za rangiranje. Evo, pozbrojeno i sortirano.
Attachments ---------------- F1N-Kup-Hrvatske-2012-4.xls (67KB - 375 downloads) ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |