| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
DŽAVNO PRVENSTVO F1N I F1N-150 26.02.2011.OSIJEK Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
dlaka |
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Expert Location: Zaprešić | Još dva kratka videouradka s jučerašnje tekme: ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
martin |
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | nenad - 26/2/2011 22:47 47? A ja sam sretan ko pajcek f cekeru kad odletim polovicu tog vremena. Nadam se da će se to promijeniti u Ludbregu i bit ću sretan ko črv u kamenu! Gledam snimak, baš je nategao! Leteo je Bojan kod nas u Pazovi "samo" 30,5 - takva nam je dvorana Mnogo zavisi i od modela i od dvorane i od gumice ... a najviše od onoga ko ga puca! BRAVO!!! Edited by martin 27/2/2011 18:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bojan |
Elite Veteran Location: Zagreb | evo još videa ...
----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Leki |
Elite Veteran Location: Zaprešić | Čestitke prvacima. Bojanu na novom rekordu, fakat odlični letovi.
----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bozo |
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Čestitke pobednicima - neprikosnovenim! | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
dlaka |
Expert Location: Zaprešić | Molio bi organizatora da objavi i ekipne plasmane DP-a. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
dlaka |
Expert Location: Zaprešić | dlaka - 28/2/2011 14:13 Molio bi organizatora da objavi i ekipne plasmane DP-a. ???
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bojan |
Elite Veteran Location: Zagreb | Moj grijeh. Šika mi je poslao rezultate 8.3. da ih stavim ovamo ali nisam odmah prekucao u xls pa je potonulo nisko u outlooku.
----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |