| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Yak-54 MODELL-EXPERT Moderators: igoruav Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 5 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F3A | Message format |
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Danas sam konačno poletio model sa novim motorom; motor radi bez problema, pozna se u letu da je model lakši, a sanga motora nije ništa manja nego sa MVVS-om, (odokativno) čini mi se da čak bolje vuče nego prije... Danas sam namontirao novu kaputažu i sutra ponovno u zrak... Bude li u mogučnosti, napravit ću neke fotke... ----- Zvezda | ||
igoruav |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Koji prop vrtis i na koliko okretaja jako me zanima. ----- Igor | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Nažalost ništa od letenja danas zbog vijetra... Trenutno imam 18x8 MEJZLIK, obrtaje moram izmjerit (tek za vikend) Namjeravam stavit 20x6 zbog 3D letenja... (sa tom elisom navodno ima najjači potisak...) ----- Zvezda | ||
igoruav |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Kakav auspuh imas i javi okretaje kada izmjeris. ----- Igor | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Auspuh je ovakav... A obrtaje; čim odem na aerodrom prviput... (eng_daempfer.jpg) Attachments ---------------- eng_daempfer.jpg (18KB - 42 downloads) ----- Zvezda | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Danas sam izvagao Yak: sa prznim rezervoarom: 5050g. tank je 250ml, što znači sa punim tankom cca 5300g. Dok je, naprimjer, sa MVVs-om sa punim tankom bio 6000g - 6100g... Daklem, postigao sam glavnu namjeru sa montažom drugog motora. Bravo JA... ----- Zvezda | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Jučer sam izmjerio okretaje: Sa elisom koju ja koristim: puni gas je na 8500o/min, jedino ler nemogu smanjit ispod 2000o/m... Probat ču još sa 19x8 i 20x6... (ja trenutno koristim 18x8) ----- Zvezda | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | hehe super, 18X8 meni visi na zidu u sobi, pitaš se za koj model je bila namjenjena kao rezerna :D | ||
igoruav |
| ||
Veteran Location: Zagreb | To je odlican rezultat. ----- Igor | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Da, i ja sam se iznenadio kad sam izmjerio... ----- Zvezda | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Evo nešto slika od ovog vikenda: (1.jpg) (2.jpg) (3.jpg) (4.jpg) (5.jpg) (6.jpg) (7.jpg) (8.jpg) (9.jpg) Attachments ---------------- 1.jpg (64KB - 37 downloads) 2.jpg (78KB - 39 downloads) 3.jpg (68KB - 40 downloads) 4.jpg (67KB - 37 downloads) 5.jpg (45KB - 40 downloads) 6.jpg (60KB - 43 downloads) 7.jpg (34KB - 40 downloads) 8.jpg (31KB - 37 downloads) 9.jpg (40KB - 38 downloads) ----- Zvezda | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | A evo i dva videa: http://www.youtube.com/watch?v=-igyGpvw3r4 http://www.youtube.com/watch?v=xkGmDnv41jk ----- Zvezda | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | odlicno to tebi ide ... svaka cast :D | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Još to nije ono što bi ja htio... Ali u svkom slučaju Hvala na pohvali! Moram još snimit video sa koleginom Funtanom... ----- Zvezda | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 5 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |