| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
7. KUP ZAPREŠIĆA F3J Moderators: Dubravko Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F3J | Message format |
specinar |
| ||
Veteran Location: Zagreb | OK za mene i Selesa. Vjerojatno se vidimo na strukljima. LP, Sasa | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | specinar - 5/10/2007 15:20 OK za mene i Selesa. Vjerojatno se vidimo na strukljima. LP, Sasa kak misliš ok? prije formule? poslije formule? poslije poljoprivrednog dobra? poslije mise? ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Bažul smo pojeli, pehare podjelili. Za sad samo ukratko: 1. Arijan Hucaljuk 2. Damir Kmoch 3. Damir Kosir 4. Milivoj Hucaljuk 5. Igor Pongrac najbolji junior: Arijan Ekipni pobjednici: MK Zaprešić ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Malo atmosfere sa jučerašnje tekme. (Dudo 1.JPG) (Dudo 2.JPG) (Dudo 3.JPG) (slijetanje Arijan.JPG) (slijetanje dlaka.JPG) Attachments ---------------- Dudo 1.JPG (68KB - 20 downloads) Dudo 2.JPG (70KB - 19 downloads) Dudo 3.JPG (76KB - 19 downloads) slijetanje Arijan.JPG (73KB - 18 downloads) slijetanje dlaka.JPG (99KB - 20 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Dubravko |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Evo i kompletnih rezultata: http://www.aeromodelarstvo.net/RezultatiF3.asp?NatID=253&Kategorija... Arijan je odletio odlično i (za razliku od Hamiltona ) osigurao svoju pobjedu u ovogodišnjem F3J kupu i prije zadnje tekme u Križevcima. http://www.aeromodelarstvo.net/poredak_f3j_2007.asp ----- Dubravko | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Nakon bažula i kobasa, proglašenje. (birtija.JPG) (tresnjevcani.JPG) (Lulic & sin.JPG) (3. 1. 2..JPG) (pobjednik i trofeji.JPG) (veseli trio.JPG) Attachments ---------------- birtija.JPG (83KB - 19 downloads) tresnjevcani.JPG (79KB - 19 downloads) Lulic & sin.JPG (61KB - 19 downloads) 3. 1. 2..JPG (69KB - 19 downloads) pobjednik i trofeji.JPG (61KB - 19 downloads) veseli trio.JPG (58KB - 19 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Čestitke pobjednicima!!! ----- Zvezda | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Na slici "birtija" Buki mi izgleda kao da su mu sve lađe potonule,za razliku od Lekija...... | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Jedna zanimljiva slika na kojoj se vidi koliko se trup savija kod slijetanja. (espada na slijetanju 1.jpg) Attachments ---------------- espada na slijetanju 1.jpg (97KB - 19 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Zakon! A da to nisi ti tak pokrpal iza krila? :-) A i flapsovi mi izgledaju malo dignuti prema gore? ----- Zvezda | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Još tri slike s jučerašnje tekme. (tko kaze da nema Sase.jpg) (veseli suci.jpg) (start Espada R.jpg) Attachments ---------------- tko kaze da nema Sase.jpg (79KB - 18 downloads) veseli suci.jpg (82KB - 19 downloads) start Espada R.jpg (46KB - 19 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |