SADA JE PITANJE KOSIRA ISTO DA LI MU TO ODGOVARA, DA LI MOŽE ON SAM.... Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip!!!!!!!! Poštovani gospodine Karić, kao prvo, po bon tonu foruma (citiram: "Velika slova - Pisanje postova VELIKIM SLOVIMA nije dozvoljeno i takvi će postovi biti izbrisani. Isticanje pojedinih dijelova unutar posta velikim slovima jest dozvoljeno, ali se savjetuje umjernost i korištenje mozga u takvim prilikama. " ) nije pristojno galamiti. Za edukaciju ponašanja na forumu, lijepo Vas molim da proučite: http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/forums/thread-view.asp?tid=439&posts=1&start=1 Kao drugo, očito poštovani gospodin nije bio na sastanku svih natjecatelja prije natjecanja (ili je možda bio nazočan tijelom, a odsutan duhom), gdje je dogovoreno da suci mogu biti pomočnici natjecateljima. A ako me sječanje ne vara, moj sudac i pomočnik je u nekoljiko navrata i poštovanom gospodinu Kariću vratio sajlu, pa mu to nije smetalo. Kao treće, poštovani gospodin Karić je bio član žirija, te ako je vidio možebitne nepravilnosti, mogao je pravodobno reagirati, sazvati zasjedanje žirija i donjeti pravovaljane odluke.
Edited by dlaka 26/4/2010 12:06
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |