|
|
Extreme Veteran
Location: Banja Luka | http://f1u.org/images/stories/french2013/french_proposal.PDF
|
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | Šta je sa kandidaturom Hrvatske ? Mi se moramo do sutra odlučiti , za koga če glasati SLO. prvi izbor nam je sigurno Hrvatska, ali je vaša kandidatura za sada tek informativna..!?!?!?!? |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zaprešić | Htjeli bi prvo vidjeti kako ljudi dišu...tko zna možda se nije svima svidjelo 2009-e. ----- Moja životna filozofija (by Vikac):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Banja Luka | Znam da nas iz komsiluka jos uvijek drze pozitivni utisci i bice nam JAKO zao ako se ne kandidirate,,ali to je samo nase nadanje .
Francuzi su zamolili (ili lobirali ) otvoreno Ukrajince da za njih glasaju na njihovom sajtu.
Edited by roby 11/4/2011 13:36
|
|
|
|
Veteran
Location: Zagreb, Hr | Po mom skromnom iskustvu Francuzi dobivaju organizaciju WCh s vjerojatnošću od 99,99 %.
Naša podnuda je i inače bila "tentative" (to je kao ne 100% sigurna).
Iz razgovora o mogućoj ponovnoj ponudi za organizaciju WCh mislim da se kod svih s kojiam sam razgovarao može iščitati sumnja da možemo animirati dovoljan broj zainteresiranih za projekt organizacije i provođenje.
Možda za 2015. |
|
|
|
Member
Location: Argentina | I think that you must stand as candidates because the organization in 2009, for me, was very good of course the field was perfect! ...I think that many people think like me.
If it is possible, I'll like to be there in competition once again and more in a World championship! ----- Ramiro
...
www.f1a-glider.blogspot.com |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Banja Luka | FAI je objavio,,Francuska je dobila svjetsko 2013.
The 2013 FAI World Free Flight (F1A - B - C) Championship is awarded to France and will be held in Moncontour du Poitou August 3rd to 10th. |
|
|